Kolumna Recepti za sreću za Ženski svijet

Svi koji barem s vremena na vrijeme zavirite u moju gastro oazu, vjerojatno već znate da, iako je ovo u svojoj suštini gastro blog, polako uvodim i neke lifestyle teme a uskoro ću se više posvetiti i dizajnu jer je grafički dizajn još jedna moja velika ljubav. Stoga vam danas predstavljam kolumnu prigodnog naziva Recepti za sreću koju pišem za Ženski svijet.


Kad sam tek razmišljala o nazivu kolumne, znala sam da to mora biti nešto pozitivno, da i kroz ovu kolumnu širim radost iako ću se sigurno s vremena na vrijeme dotaknuti nekih manje lijepih tema. No sve su te teme dio naše svakodnevnice i o njima se isto treba pisati. No, trudit ću se pisati prije svega o svemu onome što me čini sretnom i što život čini lijepim. Dijeliti ću s vama i čitateljima Ženskog svijeta svoje ideje, razmišljanja, savjete, preporuke, pokoji recept i ostale radosti. Jer sreća je u malim stvarima i to će i dalje ostati moj moto. Tako da se nadam da će svatko pronaći nešto za sebe i da ću i kroz ovu kolumnu uspjeti barem nekome, ponekad, izmamiti osmijeh na lice i da ćete uživati u našem druženju i na novoj adresi.

Posebno mi je drago što imam priliku biti dijelom Ženskog svijeta jer se iza njega krije jedna mlada mama, Ana Zibar, koja je uistinu žena, majka, kraljica, koja uz svakodnevne obveze, pokušava uhvatiti i malo vremena za ono što voli a to je pisanje. Kao svoj najveći uspjeh navodi svoju obitelj i svog sina a osim obitelji, jako voli životinje, ples i pjevanje. Za pokretanje Ženskog svijeta inspiriralo ju je majčinstvo uz posao, kao i manjak vremena koji dolazi uz to. Zato je htjela pomoći ženama uz razne savjete i ideje, da uspiju napraviti sve što bi htjele a ne stignu. Jako je uporna i uvijek ima u glavi zacrtano što sve mora napraviti i ne miruje dok sve ne riješi. Osim za Ženski svijet, uređuje i piše za više drugih portala. Anin moto je živjeti život punim plućima i ne se sramiti ničega i nikoga, jer je svatko poseban i sposoban za sve što istinski želi. Osmijeh, osmijeh i samo osmijeh, to su njezine riječi. Kaže da moramo slijediti svoje snove i biti uporni jer je tako sreća u životu zagarantirana.

Budući da imamo poprilično sličan pogled na svijet, drago mi je što mogu biti dio ovako lijepe priče pa vas sve pozivam da se osim ovdje na blogu, iz tjedna u tjedan, družimo i na Ženskom svijetu i da međusobno dijelimo svoje male tajne za sreću. Dobro nam došli!




0 komentara :