Ideje za darivanje: personalizirani pokloni (#1)

Poklanjanje, barem mene osobno, veseli više nego primanje poklona. To je cijeli jedan, rekla bih, kreativni proces. Kako bismo poklonili nešto što će se prijateljici, članu obitelji ili nekom drugom svidjeti, moramo tu osobu poznavati, znati što voli, kako bismo mogli osmisliti najbolji mogući poklon. Danas su vrlo popularni personalizirani pokloni što znači da možemo za naše voljene pripremiti poklon prilagođen točno njihovim željama, možemo dodati neki detalj koji će ih možda podsjećati na neki trenutak u životu ili na neku zajednički doživljenu uspomenu. Kad su u pitanju personalizirani pokloni samo nam je nebo granica. Uz malo ljubavi moguće je pripremiti najljepše moguće iznenađenje najdražim osobama. Kako i sama volim takvu vrstu poklona, danas za vas imam nekoliko prijedloga odnosno ideja što pokloniti voljenima. I to je samo prva lista prijedloga u nizu jer znam za još mnogo drugih brendova i kreativaca koji spadaju u ovu kategoriju, no, negdje moramo krenuti. Nadam se da će vam se neka od ideja svidjeti a stavit ću i linkove do njihovih stranica pa im se uvijek možete javiti jer sam sigurna da će vrlo rado odgovoriti na svaki vaš upit i dati vam potrebnu informaciju. Pa krenimo s prvim prijedlogom.




Book2go by M&M planeri
{bajkoviti planeri, najljepšeg dizajna naslovnice i unutrašnjosti}


Svi koji me poznaju, znaju da, osim što volim kuhati i pripremati slastice, volim i planirati. I volim planirati je još blago rečeno :)). Planiram otkad znam za sebe. Radim razne popise, liste, planiram aktivnosti u danu, ma planiram sve što se može planirati. Volim se na taj način organizirati i pratiti obaveze koje imam. Iako smo u modernom dobu, kad se sve to može i preko laptopa, tableta, mobitela i slično, to nije to. Poseban je gušt planirati u nekoj slatkoj bilježnici, planeru ili rokovniku. A gušt je i prekrižiti svaku izvršenu obavezu na to do listi. Tako da, ako znate ikoga tko voli planirati barem upola koliko volim ja, Book2go by M&M planeri su poklon koji će ih sigurno oduševiti. U njihovoj su ponudi 4 predivna planera: Wedding planer za sve buduće mladenke i planiranje njihovog velikog dana, Me and my baby planer za trudnice i buduće mame, My messy kitchen planer koji je zapravo kuharica u kojoj možete čuvati sve svoje recepte i kulinarske tajne te My bullet journal planer koji je toliko savršen da vam to ne mogu opisati a on služi za planiranje vaše svakodnevnice, svakog dana u mjesecu, vođenje financija, wishlista, jelovnika po danima u tjednu itd. O svakom ću planeru detaljnije pisati u zasebnim člancima kako biste stekli dojam o čemu se točno radi, a do onda, ako znate nekoga tko se udaje, očekuje bebu ili je strastveni kuhar/slastičar/planer, iznenadite ih ovim krasnim poklonom! I javite kako im se poklon svidio :).



Bobi Home
{tanjurići i šalice za moderne kuharice i strastvene slastičarke}


Kuhinja je moj mali raj a to ne bi bila bez lijepog posuđa. Prateći određene profile na Instagramu, vidim da nisam jedina koja voli imati lijepu šalicu ili bolje rečeno šalice, tanjure i ostalo posuđe. U kategoriju zaista prekrasnog posuđa mogli bismo svrstati i ono brenda Bobi Home. Oni osim posuđa u ponudi imaju i dječju odjeću, lutkice itd. Šalice i tanjurići su im neodoljivi, savršeno dizajnirani, baš u mom stilu. Volim točkice, natpise, zlatnu boju, mašnice i druge slatke detalje tako da su me osvojili na prvu. I mislim da s ovim poklonom ne može nitko biti razočaran. Predlažem vam da pogledate njihov profil i nađete svoje favorite.



Magical Book Lab
{uspomene sačuvane u najljepšim bookovima i radosnicama}


I samo im ime govori, ono što proizvode u svom labu je zaista nešto magično. Danas su popularni razni bookovi, radosnice i spomenari a sve to možete pronaći kod njih. Zaista su pristupačni i možete se dogovoriti oko svakog detalja, jer će vam izaću u susret koliko je god to moguće. Posebni su i po tome što osluškuju želje kupaca i zajednički dizajniraju proizvod, kako bi u konačnici bio izrađen u potpunosti prema željama kupca i samim time, zaista savršen. Personaliziraju se i naslovnice i unutrašnjost i kao krajnji produkt se dobiva bajkovita knjiga sa najljepšim uspomenama unutra. Uz fotografije se mogu dodati i razni citati, poruke, posvete, ilustracije... kako ja volim reći, u kreiranju je mašta najbolji prijatelj i oni će, garantirano, svaku vašu želju i ideju pretvoriti u stvarnost! Obavezno im se javite i oblikujte svoje uspomene, uz njihovu pomoć i stručnost, u knjigu koju ćete moći svako malo uzeti u ruke, prelistati i prisjetiti se nekih lijepih trenutaka. Jest da se danas sve fotografije mogu čuvati na kompjuterima ali listati album ili fotoknjigu je jedna posebna priča, priča koju Magical Book Lab priča na jedinstven način.



HyMy by Petra
{nakit, torbe, huremice, šeširi i drugi detalji za dame sa stilom}


Na listu ovih poklona morala sam svrstati i rad jedne divne žene. Koliko ju volim govori u prilog i činjenica da u svojoj kolekciji već imam i torbu, narukvicu, huremice itd. Ako se sjećate mog malog vjenčanja, vjerojatno sam o tome više pisala na Instagramu a budem još i na blogu, Petra mi je do sad ispunila svaku želju. Kako sam u zadnji čas odustala od odlaska u frizerski salon (netko bi sad rekao, udaješ se, hej, što je tebi, moraš na frizuru :))) ona je uskočila i napravila mi nešto što je frizuru podiglo na viši nivo. Moja sestra je talent kad je u pitanju friziranje tako da mi je frizuru napravila ona a Petra mi je u zadnjih par dana pred vjenčanje napravila huremicu i poslala je na moju adresu. Stigla je dan-dva prije velikog dana i s obzirom na to koliko smo sve brzo dogovorile, savršeno se uklopila uz vjenčanicu i frizuru koju je radila sestra. Zadovoljna sam svakim njezinim proizvodom a ovaj ukras za kosu će mi uvijek biti najljepša uspomena i dokaz da sa samo malo ljubavi možemo sve ostvariti. Znači, njezin nakit i torbe imaju moju preporuku a mislim da ni jedna preporuka ne vrijedi više od one zadovoljnog kupca. Ako joj se javite, izradit će proizvod po vašim željama i svakome tko njezine proizvode bira za poklon, može birati prema željama osobe za koju poklon kupuje ali i dodati nešto po svojoj želji, kako bi poklon toj osobi zauvijek ostao u pamćenju. Sve radi s puno ljubavi, pritom slijedeći svoj stil i ideje. Pogledajte njezin profil i odaberite nešto za sebe i svoje voljene. Meni je predivan i ovaj šešir, savršen za ljeto!


Knjige Tvornice snova
{knjige koje osvajaju srca naših najslađih i najmanjih čitatelja}


Knjige Tvornice snova su personalizirane knjige u kojima je mali čitatelj, vaše dijete, vlasnik knjige a ujedno i glavni junak priče. Njihove knjige bude dječju maštu i potiču ih na čitanje. Radi se o korisnom, kreativnom i originalnom poklonu koji će vašem djetetu ostati trajna uspomena. U svaku njihovu knjigu su ukomponirani djetetovi osobni podaci, fotografija a čak i izgled crtanog lika u priči je prilagođen djetetovom stvarnom izgledu. Ima li išta ljepše za mališane koji tek počinju otkrivati svijet oko sebe od knjige u kojoj je on glavni junak? Mislim da zaista nema. Zato ne razmišljajte puno, poklonite jedinstvenu knjigu svojim mališanima, biti će oduševljeni, sigurna sam! Ovo je idealan poklon za bilo koju priliku, rođendan, Božić ili drugu prigodu. Osmijeh na licu djeteta neće izostati kad shvati o kome je priča :).



Nadam se da vam se neka ideja sviđa i da ste se inspirirali za darivanje najdražih. Ovo je samo dio ideja a uskoro stiže i nastavak, s tim da ću vas s nekim od ovdje spomenutih brendova i pobliže upoznati.



Izvori fotografija: stranice spomenutih brendova 1, 2, 3, 4, 5

0 komentara :