Lafaboo: za sretno djetinjstvo i igru bez granica

Kad su likovi dječice pretočeni u veseli logo onda je sve jasno: cijela priča je posvećena našim najmlađima i mislilo se na svaki i najmanji detalj. I upravo to, ali i mnogo više je Lafaboo, brend koji zagovara igru bez granica, igru koja nikad ne prestaje. Njihova je želja djeci ponuditi samo ono najbolje, igračke koje potiču njihovu maštu i kreativnost, a pritom misleći na njihovo dobro, na zdravlje i razvoj. Žele dati doprinos njihovom sretnom odrastanju i potaknuti ih da provedu najljepše moguće vrijeme istražujući, zabavljajući se i zadovoljavajući svoju dječju znatiželju i zaigranost.Pri posjetu njihovom webshopu, s obzirom na moju informatičku struku i kreativnu osobnost, odmah primjećujem da je organizacija i funkcionalnost na visokom nivou i da se mislilo na svaki detalj kako bi se posjetiteljima webshopa maksimalno olakšalo korištenje istoga i kako bi ono bilo intuitivno u najvećoj mogućoj mjeri. Estetski je sve savršeno usklađeno, s tim da se kroz sami dizajn i boje odmah prepoznaje kome je web posvećen i tko je u centru cijele priče.

Također, web obiluje brojnim divnim detaljima odnosno nudi puno korisnih mogućnosti svojim kupcima. Primjerice, tu je rođendanski podsjetnik kako nikad ne biste zaboravili rođendane djece svojih najdražih. Osim toga, Lafaboo u ponudi ima i besplatno pakiranje poklona, što je savršeno i uopće se time ne morate zamarati kod kuće ako niste vješti u umatanju poklončića. Tu je i Lafaboo Play Klub u kojem nagrađuju vjernost svojih kupaca i kroz koji skupljate bodove pa ovisno o njima dobivate i popuste. U cijeloj se priči osjeti i koliko su im bitni kupci, postojeći i budući. Čak imaju i blog u sklopu weba gdje dijele zanimljive priče i savjete za sve one koji su u potrazi za igračkama, možda traže igračku koja bi bila savršen poklon za prvi rođendan ili pak trebaju ideje za uređenje dječje sobice. Naravno, ne pišu samo preporuke za one najmanje već i za stariju dječicu. Kao što sam već rekla, misle na sve i svakoga.

Naravno, najvažniji su dio Lafabooa - igračke. Njih možete pretraživati putem različitih filtera, što mi je isto odlično. Mogli su samo sve pobacati u par kategorija ali ne, olakšali su nam cijelo iskustvo maksimalno i omogućili da igračke pretražujemo po dobi djece, po cijeni igračaka odnosno iznosu koji možemo izdvojiti, po brendovima koje zastupaju i na kraju po kategorijama gdje su igračke podijeljene u one za igru pretvaranja, za lude vožnje i alate, za bebe, zatim za kreativnu i zabavnu igru, pa su tu lutke, puzzle i kockice, društvene igre, didaktičke i edukativne igračke, glazbene igračke, bicikli... Osim igračaka Lafaboo u ponudi ima i detalje za uređenje dječjih sobica, ruksake, kišobrane, sunčane naočale, nakit i prirodnu kozmetiku. Izbor im je zaista bogat i svatko može pronaći nešto za svoje klince ili neki njihov kutak.

Kad samo nakratko zaronite u čaroban Lafaboo svijet, poželjeti ćete sve za svoju djecu. Ponijet će vas emocije jer ćete naći igračke koje će vas podsjetiti na djetinjstvo pa ćete ih htjeti i za svoju dječicu. Ponijet će vas sreća kad shvatite da svojim malenima možda možete priuštiti ono što ste vi oduvijek sanjali a niste imali. Srce će vam zakucati još jače kad u Lafaboo webshopu pronađete neku od igračaka koju vam je vaše dijete spominjalo a nikako da mu ispunite želju - možda je sad pravo vrijeme.

Osobno, još sam i sama dijete u duši i uopće mi ne pada teško ući u taj šareni svijet i zaigrati se s mojom djevojčicom. Kao da je bilo jučer se sjećam svog djetinjstva i naših igri, što u dvorištu i prirodi, što u kući i našem malom carstvu. Sjećam se naših kućica za lutkice ali i kako smo sa sekom same gradile kućicu kroz police ormara na kojem je stajao tv. Police bi nam glumile katove kuće koje bi namještale namještajem. I igrale bi se i igrale i igrale. A danas bi se isto tako igrala sa svojom malenom. Iako nam ni tada baš ništa nije falilo, puno je vremena prošlo (bojim se i pomisliti koliko), i igračke su postale još ljepše i izbor još veći. Tako je lako ufurati se u dječji svijet i u igri provesti dan.

Na sreću, naša se Aria zna lijepo sama zaigrati pa mama može imati i nešto vremena za sebe, no nema mi ljepšega od naših zajedničkih trenutaka jer tako stvaramo uspomene za cijeli život i provodimo kvalitetno zajedničko vrijeme u smijehu i veselju. Volim ju vidjeti sretnu, volim kad se veseli sitnicama i volim joj otkrivati neke igre svog djetinjstva.

Tu u priču ulazi Lafaboo koji uljepšava upravo te najljepše trenutke i zajedničke igre, kao i one samostalne, a istovremeno sve te momente čini toliko dragocjenijima. Baš kao što im je i cilj, uljepšavaju djetinjstvo naše dječice. Sretna sam što postoje ljudi koji toliko pažnje posvećuju odabiru igračaka za naše malene, i što im je bitno sve - ne samo dizajn ili sigurnost već oboje. A da je to uistinu tako možete vidjeti i po brendovima koje zastupaju odnosno čije su igračke u njihovoj ponudi.

I za kraj evo i nekih mojih favorita da vidite što uopće nudi Lafaboo. Naravno, divno je sve, ali ja sam gledala prema tome što bi se svidjelo mojoj Arii u ovoj dobi.

Pod broj jedan je, kuhinja i sve za kuhanje. S time se ništa ne može mjeriti :). S obzirom da smo nedavno posjetili jednu obližnju igraonicu, i nije se odvajala od kuhinje, pomislila sam, evo nam ideje što ćemo joj iduće kupiti kad ćemo moći s obzirom na gradnju kućice i sve. Ako ne prije, za 2. ročkas. Već sad voli i sa mnom provoditi vrijeme u kuhinji tako da mislim da se s time ne može pogriješiti, ako doma imate male kuharice ili kuhare. Nama su favorit ove dvije kuhinjice. Sve su divne ali ove su nam naj jer nam je mikrovalna, prema Ariinim potrebama, nužna :))). Ova roza je san snova, čak ima i hladnjak i sve. To je ono ljubav na prvi pogled i mislim da bi Arii ispale oči da joj poklonimo ovu ljepoticu za ročkas. A pogledajte samo i sve ove dodatke za kuhinju, s tim da ih u webshopu možete naći mnogo više. Ja nemam riječi čega sve ima.Nisu li neodoljivi svi ovi divni setovi za male kuhare i kuharice, male slastičare? Setovi za doručke, čajanke, namirnice, košare, razne slastice, setovi za roštiljanje, burgere, kolačiće, sladoledi, lonci, setovi za palačinke, stalci za kolače, mikseri, blenderi, pizza set, pladanj za doručak.. kažem vam, poželjeli bi sve ovo i vi, ne samo dječica :).

Divne su i ove kutije s magnetićima kao i ploče i koferi za crtanje. Najbolje mi je što i kroz magnetiće mogu učiti, o godišnjim dobima, abecedu, itd.
 

Ako opremate dječju sobicu, u Lafaboo možete naći divne lampe poput ove u obliku snježne kugle ali i još mnoge prefora oblike poput keksa, sladoleda itd. Zatim su tu precool vješalice u obliku srčeka ili sladoleda. I još mnogo divnih podloga za igru i svega.Što se tiče igre, divan mi je i ovaj stolić i kofer za uljepšavanje za naše male princeze, tu je i doktorski set uz koji se možda neko dijete može ne samo igrati doktora nego i riješiti straha od istih. I za kraj, s gornje slike bi izdvojila igru koja definitivno vraća u djetinjstvo i nisam ni mislila da se nešto takvo igdje može kupiti. Jedva čekam kad će i Aria malo porasti da se može igrati takve igre. Znači radi se o setu papirnatih lutkica za oblačenje. Mi smo kao djeca imali papirnate lutkice i odjeću koju smo sami radili i izrezivali pa onda oblačili papirnate lutkice. Sjećam se da smo to jako voljeli. I zato kad sam ovo vidjela u Lafaboou znala sam da vam moram pokazati. Možda još nekome probudi lijepa sjećanja :).

O kućicama za lutke neću puno pričati jer sam vas već malo prije zagnjavila pričom o tome kako smo se mi igrali s takvim kućicama kao djeca, samo vam želim pokazati jednu od mnogih kućica koje u ponudi ima Lafaboo. I naravno, nema samo kućice već i brojni namještaj koji možete odabrati da bi namjestili svoju kućicu.Jako volim i razne edukativne igre, a i njih je poveći izbor. Ove kockice-puzzle koje možete vidjeti na slici su takožer mali povratak u djetinjstvo. Sjećam se da sam i ja imala takve kockice i da sam obožavala slagati kockice na način da dobijem sliku, pa sam ih okretala jer svaka strana kockice je činila drugu sliku. Bila mi je to jedna od dražih igračaka. I eto, nešto takvo ima i Lafaboo. Zatim su tu još mnoge druge puzzle i kockice, koje garantiraju obilje zabave i veselja.

Na samom kraju da vam pokažem da ima i puno drvenih igračaka za naše najmanje, ali i diiiivnih ruksaka i kišobrana. Ovaj kišobran s fotkice nam je favorit a tu je i ova divna roza vespa, zar nije predivna?


Eto, da ne duljim previše, samo sam vam htjela ukratko pokazati što nude. Ovo je samo mali dio ponude Lafabooa, za sve najbolje da posjetite njihov webshop i sami se uvjerite koliko je sve lijepo i bajkovito kod njih. Nama su definitivno kuhinja i dodaci najprije zapali za oko, no ne možemo poreći da je sve predivno i da bi se moglo naći toliko toga lijepoga za našu curicu ili za poklone našim najdražima.

Svakako vam predlažem da posjetite njihove stranice i društvene mreže, čije vam linkove donosim na samom kraju, a ako vas bilo što bude zanimalo, sigurna sam da im se možete javiti uvijek i da će vam rado dati sve potrebne informacije. Iako, web je toliko dobro organiziran i bogat informacijama, da ćete vjerujem i sve što vas zanima naći ondje.


Želim vam svima lijep dan ispunjen igrom i srećom!Photo: Lafaboo

0 komentara :