To be... nakit, nositelj emocija

Oduvijek volim nakit i imam hrpu rinčica, ogrlica i ostalog nakita u svojoj kolekciji. No, bez obzira na to, uvijek me iznova očara kad otkrijem neki novi brend koji stvara mala čuda koja mogu podići svaku našu odjevnu kombinaciju i začiniti naš look. To be... je brend koji osvaja brojnim mogućim kombinacijama kao i izborom privjesaka, boja i ostalih detalja, a u centru cijele priče su narukvice.Iza brenda se skriva jedna velika ljubiteljica nakita, pogotovo narukvica, koja je već puno godina u poslu s nakitom pa joj je želja bila predstaviti na našem tržištu modele narukvica s privjescima. S obzirom na veliku ljubav prema nakitu, jasno je da je u cijeli proces izrade narukvica uključeno jako puno ljubavi i predanosti. Kad se tolikom pozitivnom energijom i s ljubavlju pristupi poslu, znate da je rezultat vrhunski. I zaista jest, jer To be... narukvice su elegantne, romantične, jedinstvene i sve samo ne obične. Očaraju svakoga! A i znamo da nakit puno govori o nama, o stilu ali i našoj osobnosti. Možemo ih kombinirati uz casual ali i svečanije kombinacije, nosive su u svim prilikama i svaku našu kombinaciju podižu na jedan viši nivo.


U ponudi su kožne narukvice i one od nehrđajućeg čelika, svake prelijepe na svoj način. Posebne su po privjescima koji ih krase, mogu se kombinirati na brojne načine i stvarati nove kombinacije za svaki dan u tjednu. Idealne su i kao poklon bilo prijateljici, boljoj polovici, voljenoj osobi, i to za zaista svaku priliku. Možete ih nositi i u paru, nešto kao matching haljinice, samo bi u ovom slučaju bile matching narukvice. Ponudu neprestano šire novim privjescima kao i bojama narukvica, pa sam sigurna da nam spremaju i puno toga u budućnosti.
I sama imam dvije njihove ljepotice u svojoj kolekciji, te su me oduševile kad su mi stigle na kućnu adresu. Prvo sam primijetila da su narukvice pažljivo i predivno zapakirane, a onda i same narukvice. Odabrala sam privjeske believe, love, prsten, lokot i ključić, a ono što je najbolje jest to da se s lakoćom mijenjaju pa se tako može svaki dan nositi nova narukvica. Ovisno o raspoloženju ili emociji koju želimo prenijeti.Volim motivirajuće i inspirativne poruke i pozitive nikad previše, te sam uvijek za promoviranje sreće, malih stvari i ljubavi na bilo koji način. Ove predivne narukvice su jedan od načina na koje možemo poslati poruku, pokazati što nam je vrijedno u životu, i bez riječi ukazati na ono što smatramo bitnim. Tako da zaista imam samo pohvale za dizajn, izvedbu i pakiranje paketića kao i cijelu priču koja je stvorena oko ovih narukvica. Mislim da bismo ih bez problema mogli nazvati narukvicama sreće ili nakitom koji širi samo one pozitivne, najljepše vibracije. Baš ono što nam treba u ovo kasno ljeto, i u životu općenito.Sviđaju li vam se narukvice s porukom slobodno im se javite u inbox, putem Facebooka ili Instagrama, i složite svoju savršenu kombinaciju privjesaka.

Fotografije su vlasništvo To be... brenda i privatno vlasništvo

0 komentara :