Lana's Duckass i Kolo unikatni ruksaci

Još nedavno sam vam pisala o Lana's Duckassu i njihovim raznolikim kreativnim proizvodima koje krase šarolike ilustracije po kojima je brend prepoznatljiv. Još od onda kad sam ih otkrila ih s užitkom pratim, gledam iz dana u dan kako brend raste i razvija se, a malo je reći da stalno rade na nečemu novom, ostvaruju nove suradnje, pripremaju nove projekte i brojne novitete. Od tad sam postala vlasnica i jednog njihovog proizvoda, preslatke šalice oslikane s božićnim motivima, pa sad još samo čekam blagdane da mogu guštati u ispijanju napitaka, sa svojom curicom u naručju.Danas vam donosim i priču o nečemu novome što je izašlo iz njihove kreativne radionice, i to u suradnji s još jednom kreativnom poduzetnicom koja predstavlja brend Kolo. Ruksaci koje su predstavile ne samo da su estetki prelijepi i divno oslikani, već su i funkcionalni, praktični prije svega te su odličan modni dodatak. Savršeni su ako se spremate na neki izlet, putovanje ili jednostavno u grad ili u shopping, ma odgovaraju u svim prilikama i varijantama. Evo što su nam ispričale o ruksacima koje su plasirale na naše tržište, a koji će vjerujem biti veliki hit i uz koje ćete biti zamijećeni gdje god se našli. 

Kada se spoje dvije umjetnice, jedna s kistom i bojom, a druga s iglom i koncem, nastaju neodoljivi platneni ruksaci s hrvatskim potpisom koji će se ovoga ljeta nositi diljem svijeta. Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola, udružile se svoje snage te u duhu ljeta, sunca i dobrih vibracija, predstavile novu suradnju. Riječ je o divnim, handmade Kolo ruksacima koji sada imaju na sebi Duckass ilustracije raznih tematika.Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Laninog Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz Kolo kreativne tekstilne radionice. Uz atraktivne ljetne destinacije, ovi će ruksaci ujedno biti i odličan izbor za jesenske dane jer mogu dodatno biti upotpunjeni i imenima osoba. Bile one male ili velike, rado će prošetati gradom s unikatnim, ručno šivanim ruksacima.

Ovaj originalni hrvatski proizvod možete naručiti direktno putem web stranice www.kolo.hr ili Facebook/ Instagram profila Kolo ili Lana's Duckass brenda.Budite slobodno pogledati njihove web shopove i društvene mreže, čije vam linkove navodim u nastavku. Također, samo što nije krenulo darivanje u suradnji s Kolom i Lana's Duckassom u kojem ćete moći osvojiti jedan ruksak, pa nas pratite na Facebooku i Instagramu te se igrajte s nama ako želite jednog ovog ljepotana u svojoj kolekciji.Fotografije su vlasništvo Lana's Duckassa i Kolo brenda

0 komentara :