Giggle&Pop baldahini koje izrađuju dva vilenjaka

Svaka buduća mama, kad sazna da je trudna i stiže beba, uživa u pripremama za njezin dolazak. Priprema joj sve što joj može zatrebati, od odjeće, kozmetike, opreme pa do kutka u kojemu će boraviti, spavati, igrati se i provoditi vrijeme. Uređenje dječjeg kutka ili sobice je jedna posebna priča i ogroman je gušt za svaku buduću mamu. Svaka bi mama dala sve da joj dijete bude sretno, nasmijano i ispunjeno, i da uživa u svom malom carstvu u kojem mu ništa neće faliti. Jedan od elemenata u uređenju dječjih kutaka i sobica koji je u posljednje vrijeme sve popularniji je baldahin, a njih proizvodi i brend bajkovitog naziva Giggle&Pop koji nas je očarao svojom magičnom pričom kao i proizvodima koji oduševljavaju naše mališane. Giggle&Pop proizvodi baldahine koji dječje sobice pretvaraju u mjesta iz bajki. Danas zaista nema čega nema za naše klince. A ovaj je brend još jedan od primjera kako se uz malo mašte može stvoriti nešto zaista čarobno. Ako možemo u svijet svoje dječice unijeti malo čarolije, primjerice kroz  baldahin poput ovih koje vam danas predstavljam, zašto ne? 

Ono što me posebno očaralo jest pozadina priče, i mišljenje da je u životu sve moguće. I sama sam istog mišljenja i mislim da nam ništa nije nedostižno. Kad uključimo srce i maštu, ništa nije nemoguće. Moguće je ispuniti svaki san, s puno ljubavi, truda i rada. Upravo tako su i vilenjaci koje ćete sad upoznati vrijedno radili da bi nastao ovaj brend i da bi našim mališanima predstavili nešto kvalitetno i estetski predivno za njihove sobice. Uživajte u priči...

Evo tko stoji iza brenda Giggle&Pop i kako je uopće počela njihova priča. Nakon što sam ju i sama čula, ostala sam oduševljena, vidjet ćete i sami zašto.

"Mi smo Giggle i Pop, dva malena vilenjaka.

Htjele smo da iza brenda postoji više od imena, te smo dodale malo mašte i misterije kako bi
ga učinile zanimljivim. Dopala nam se ideja o dva vilenjaka koji sakriveni u svojoj malenoj
radionici stvaraju magične baldahine
. U svakom od baldahina leži utkana čarolija koja djeluje
različito ovisno o ljudima. Neki kažu da ih čini nevidljivima, dok drugi tvrde da ih štiti od
strašnih snova. Tako su Giggle i Pop došli na svijet kao naš zaštitni znak iza kojeg se
tajnovito skrivamo. Njihova imena su inspirirana zabavnim riječima koje nasmijavaju djecu.
"

"Dok smo čekale dolazak Little Giggle, kao većina mama, bacile smo se na dekoriranje dječje
sobe. Baldahini su nam odmah zapeli za oko ali nikako nismo mogle pronaći neki koji je
zaista bogat kao što izgleda na slikama. Tada smo odlučile izraditi vlastiti baldahin i pretvoriti
san u stvarnost
. Pretražile smo sve kako bi pronašle savršeni materijal i isprobale više
verzija. Konačni rezultat bio je više nego uspješan i ubrzo su roditelji iz naših krugova počeli
naručivati za svoje mališane. Baldahini su predivan dodatak bilo kojoj sobici i svojom
pojavom pretvaraju bilo koji prostor u nešto magično. Ponosne smo na činjenicu da se šivaju
ručno u Hrvatskoj
i nadamo se će roditelji diljem svijeta prepoznati kvalitetu izrade.Ne mogu ne primijetiti da Giggle i Pop vilenjaci sve rade s puno ljubavi za naše najmanje i da im bude lijepo u njihovim sobicama te da puno pažnje pridaju detaljima koji osvajaju naša srca. Upravo zbog tih detalja je brend i nastao.

"Giggle&Pop je zapravo nastao zbog detalja, jer na tržištu nismo mogle pronaći baldahine koji izgledaju jednako dobro na slici i u stvarnosti. Provele smo nekoliko mjeseci pronalazeći materijale za naše proizvode i šivajući razne testne verzije. Htjele smo vidjeti koji će ljepše padati, koji će biti dovoljno mekan, a opet izdržljiv, savršenu duljinu, koji se materijal bora ljepše, čak smo tražile pravu žicu za kolut (to je jedna sasvim druga priča). Najveći izazov nam je bio pretakanje proizvoda u fotografije. Puno pažnje i detalja je uloženo u dizajn i fotografije jednostavno ne daju tu čar. Ipak, ponosne smo na činjenicu da smo dobile puno pozitivnih komentara od roditelja, da su baldahini nadmašili očekivanja.

Inspiraciju nam daje sreća na licima naših najvrednijih kupaca, mališana kojima je ovaj proizvod prvenstveno namijenjen.
"

Nastanak baldahina je cijeli jedan kreativan proces, a evo i kako oni nastaju i kako izgleda jedan njihov radni dan.

"Kao što smo spomenule ranije, provele smo nekoliko mjeseci tražeći materijal i idealan dizajn. Sada kada je to sređeno, proces počinje, prije svega, s šalicom jake kave :D. Materijal nam se isporučuje izravno i nakon provjere da nema nedostataka, počinjemo sa rezanjem, šivanjem i stavljanjem u cjelinu. Nakon završetka baldahina napravimo još jednu temeljitu provjeru kako bismo osigurali da nema labavih niti, štete na tkanini ili sličnih nedostataka. Naravno, ništa od ovoga se ne može obaviti bez Fleetwood Mac-a u pozadini."

Na samom kraju, zanimalo me i na čemu su u životu zahvalne? Što je za njih sreća i što ih pokreće?

"U životu smo zahvalne na ljudima kojima smo okružene i vremenu u kojem živimo. Ljudi, jer su nas naučili da je u životu sve moguće i vrijeme, jer nam daje beskrajne mogućnosti. Društveni život, obrazovanje, putovanje, poslovni svijet, više ništa nam nije nedostižno.

U našem rječniku sreća = sloboda, kad se probudimo i radimo baš ono što želimo, a ne što moramo ili trebamo. Veseli nas napraviti nešto opipljivo, ispucati se na treningu, nakratko ubiti oko nakon toga i naravno, pratiti kako naš mali brend velike mašte raste.
"

Trenutno su Giggle&Pop baldahini dostupni putem njihove internet trgovine na www.giggleandpop.com i šivaju se po narudžbi od najkvalitetnijih tkanina.

U ponudi imaju razne boje koje su se pokazale kao najprodavanije, ali otvoreni su i za posebne narudžbe pa ako netko želi boju, materijal (pamuk, čipka) ili veličinu (npr. za bračni krevet) koju nemaju u ponudi može im se javiti na orders@giggleandpop.com i naravno, sve dogovoriti, jer im je bitno da kupac bude zadovoljan.
Fotografije su vlasništvo Giggle&Pop brenda

0 komentara :