The Box - slatke kutije iznenađenja

The Box je novitet na našem tržištu i savršen poklon, za svakoga tko voli dobiti nešto drugačije i kreativno. U posljednje su vrijeme popularne razne kutije s kozmetikom, testerima i slično, no ova je ideja još bolja jer u The Box kutijama mogu uživati svi. I ljubitelji slatkoga i ljubitelji slanoga. Dobro znamo da ljubav ide kroz želudac i da takav poklon ne bi nitko odbio niti bi ikoga mogao ostaviti ravnodušnim.

Kad želimo nekome pokloniti nešto, bilo za rođendan, godišnjicu, diplomu, ili za bilo koju drugu prigodu, uvijek smo u potrazi za nečim originalnim, drugačijim, posebnim, ili bolje rečeno za poklonom koji će izazvati wow efekt i zaista oduševiti primatelja. Odgovor na taj "problem" osmislili su osnivači The Boxa i to kroz poklon kutije koje zadovoljavaju sve te kriterije. I ono što je najbolje jest to da postoji mogućnost personalizacije, a personalizirani pokloni su danas itekako traženi.Radi se o predivno dizajniranim, luksuznim i zaista elegantnim kutijama na kojima je sa zlatnim slovima ispisan tekst The Box, a dolaze u rozoj (baby pink), crvenoj, crnoj i bijeloj boji, te okruglog oblika ili u obliku srca. Iako je sadržaj najbitniji, zaista je hvale vrijedno što se u projektu pazilo na svaki i najmanji detalj koji takvu vrstu poklona čine još posebnijom. Što se tiče sadržaja, može se kombinirati cvijeće i slatko ili može to biti samo kombinacija finih slatkiša bez cvijeća, ovisi tko što voli. Od slatkiša, najprimamljivije djeluju Boxovi s raffaellom, malim nutellama, kinder jajima i kinder bueno čokoladicama. Od slanog je tu za sad McDonald's Box uz dodatak Coca Cole, koji je vjerujem veliki hit. Naravno, možete raditi zaista brojne kombinacije, i sa raznim bombonima, pjenušcem, bajaderama, raznim čokoladicama i slično. Sve se možete dogovoriti i možete napraviti kombinaciju kakvu ste zamislili.

Iza brenda The Box krije se partnerstvo trojice prijatelja a sama ideja je nastala u razgovoru s jednom djevojkom koja im je pričala o tome kako su joj dosadili flower boxovi i da bi bilo super kad bi postojalo nešto drugačije i kod nas, kao što postoji vani. Dečki su se bacili na istraživanje i odlučili pokrenuti The Box.U njihovoj su ponudi već ranije dizajnirani boxovi, koji se mogu naručiti online ali ih svaki kupac može i personalizirati te odabrati što će biti u kutiji kako bi poklon odgovarao u potpunosti ukusu primatelja.

Dečki su nam rekli da je Box savršen poklon za sve prigode, od rođendana do godišnjica, ali i za one dane kad dečki nešto zeznu pa se žele ispričati svojoj boljoj polovici. Postoji li tad bolji poklon od kutije prepune slatkiša? Definitivno ne. Naravno, i reakcije dosadašnjih kupaca su samo pozitivne te je idela Boxa i više nego dobro prihvaćena od strane kupaca koji ih naručuju za najrazličitije prigode. Ispričali su mi i da je zaista neopisiv osjećaj što kroz svoje poklon kutije mogu razveseliti mnoge oko sebe, a nejljepše od svega je kad uspiju iznenaditi i usrećiti nekoga. Sreća na brojnim licima primatelja Boxeva je ono zbog čega se sve isplati i sve vrijedi.


Na upit o tome koji im je Box najdraži ili je možda najtraženiji od strane kupaca, rekli su da nemaju najdraži Box i da bi to bilo kao da roditelja pitamo koje dijete više voli. Želite li i vi naručiti Box nekome tko je vama drag, potražite The Box na Facebooku ili Instagramu te im se slobodno javite za dogovor i detalje, sigurna sam da će vam rado dati sve potrebne informacije i izaći u susret koliko god mogu. Možete sami podići svoj Box ili ga The Box tim može dostaviti za vas na željenu adresu, no o tome se svemu dogovorite kod narudžbe. 
Fotografije su vlasništvo The Box tima
 

0 komentara :