Desiinia - modna poslastica za fashionistice

Oduvijek volim ljeto i haljinice svih mogućih boja i krojeva. Nekad se zbog toga osjećam kao da pripadam u prošlost, kad su naše bake nosile samo suknje, a ne hlače kao što ih nosimo danas. Bome mi ništa ne bi falilo da sam živjela u njihovo vrijeme. Još da mi je ormar pun haljinica kakve izrađuju vrijedne cure iz branda Desiinia, gdje bi bio kraj sreći. Desiinia je brand koji nas uvijek iznova oduševljava svojom ponudom i svaki nas novi krolj haljinica ostavlja bez daha. Točno to mi se desilo kad sam nedavno na njihovom profilu vidjela haljinu koja je s prednje strane kraća, a sa stražnje nešto duža. Rekla sam samo, wow i nastavila buljiti u nju. Dan poslije, objave cure još jednu haljinu koja me ostavi bez riječi. Zato sam morala saznati njihovu priču i tko uopće stvara te haljine-krasotice za sve nas i omogućava nam da onako s guštom uživamo u ljetu i ljetnim kombinacijama.Desiinia je brend dviju sestara, Anje i Nikoline Kvesić, diplomiranih ekonomistica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, smjer marketing. One, kao i većina djevojaka, uvijek su voljele haljinice, šminku, oblačenje i sve ono što tipične djevojke vole. Desiinia je sinonim za jedinstvenost, ženstvenost, jednostavnost krojeva, volane i puder boju. To je sve ono što Desiiniu čini prepoznatljivom, odnosno to su njihovi zaštitni znakovi. Njihove su haljine posebne i zaista kad pogledate njihov profil i fotke, zaljubit ćete se u desetak njih istog trenutka. Govorim iz iskustva :). Desiinia će svojom posebnošću osvojiti svaku ženu i svaka će naći barem nešto za sebe. Njihovi du modeli nosivi u svim prilikama te vam ih od srca preporučamo ako želite biti zamijećene i nositi kreacije koje su ne samo lijepe dizajnom već i ugodne i udobne za nošenje.

Moda je njihova velika ljubav i vidjet ćete da se to osjeti u svakoj njihovoj riječi, svakoj kreaciji i u svemu što stvaraju. Cure koje stoje iz Desiinie su ne samo talentirane, već su i vrijedne, uporne i poduzetne. I upravo su zato uspjele svoj hobby pretvoriti u posao. Vi ste prepoznali da iza svega stoje dvije kreativne duše koje sve što žele je stvarati i činiti svoje klijentice sretnima kroz svoj rad.
Dakle, danas stiže modna poslastica, drage moje dame, cure, žene, majke, kraljice. Dobro došli u svijet talentiranih dizajnerica koje su samo za vas ispričale svoju priču.Kako je nastao brend Desiinia i kako je započela vaša priča?

Ideja Desiinie je započela prije četiri godine. Na početku smo haljinice izrađivale samo za sebe, to je bilo nešto što nas je ispunjavalo i činilo sretnima. Naši modeli su se svidjeli i našim bližnjima te smo nakon nekog vremena došle na ideju o pokretanju vlastitog posla.

Kako je hobby postao posao i radi li se o ostvarenju sna? Je li moda vaš posao iz snova?

Da, ovaj posao je krenuo iz hobija, na početku nismo mogle zamisliti da ćemo od ovoga napraviti samostalan posao. Nekako kroz cijeli tok razvijanja našeg posla uvijek smo gledale na to da napravimo nešto što mi volimo i što se nama sviđa. S našim klijenticama imamo dvosmjernu komunikaciju gdje zajedno dogovaramo model haljine, koju boju odabrati, što bi kome pristajalo i slično. Želimo da kroz zajednički dogovor napravimo savršenu haljinu.

Moramo priznati da u počecima nismo mislile da ćemo se ovako ozbiljno baviti time i živjeti svoj san. Moramo priznati da je moda zaista naš posao iz snova, izrađujemo mnoštvo haljinica, prezentiramo ih djevojkama, uvijek kada imamo neku priliku ne moramo ići po trgovinama i tražiti što obući, već sami smislimo i to napravimo. I onda ako se još i drugim klijenticama sviđa ono što napravimo - nema veće sreće od toga.
U ponudi imate divnih komada odjeće, a haljinice su must have. Ispričajte našim čitateljima što se sve nalazi u ponudi Desiinie i što možemo pronaći u vašoj radionici. Kako nastaju vaši proizvodi i kakve materijale pritom koristite?

Trudimo u našoj ponudi imamo širok spektar odjeće, no nekako je glavni naglasak na haljinicama. Smatramo da je haljina odjevni predmet koji određuje ženstvenost i osobnost osobe. U našoj ponudi možete naći razne vrste materijala. Pamuk koristimo za dnevne haljine i majice. Viskozu i poliester za svečanije i lepršavije haljine.
Kod nas u ponudi se uvijek mogu naći jednobojne haljine, ali često u ponudi znamo imati limitirane materijale u cvjetnim dezenima. Moramo priznati da djevojke jako vole cvjetne uzorke. Svi mi volimo imati haljinu koja je pomalo jedinstvena i koja se neće moći pronaći u svakoj trgovini. Za to je zaslužna naša mogućnost naručivanja tkanina koje se rade isključivo za nas. Krajem 2017. godine naš odlazak u Istanbul i potraga za novim materijalima izrodili su dobrom suradnjom, te od tada materijale same kreiramo i kao takvi se proizvode za nas. Naše haljine izrađuju se po narudžbi klijentica. Mi predstavimo svoje modele na našim stranicama te nakon toga krećemo u dogovor s klijenticama o željenom modelu.
Po čemu su vaše haljine i vaš rad prepoznatljivi?
Ono po čemu ćete definitivno prepoznati Desiinia haljinicu su volani i jednostavnost kroja. Trudimo se našim djevojkama uvijek napraviti modele u kojima će se one osjećati ugodno i koje će moći nositi od jutra do mraka.
Koji vam je proizvod najpopularniji?

Što se tiče proizvoda ne možemo reći koji je najpopularniji s obzirom da vrlo često mijenjamo tkanine, ali zato možemo reći da ljudi najviše vole našu puder rozu boju, koja je od samog početka priče o Desiini naš prepoznatljiv znak.Što vas inspirira kad stvarate nove kreacije? Koliko vidim, jako puno ljubavi ulažete u svoj brend te ovaj svoj posao, ako ga tako možemo nazvati, radite s velikom predanošću i posvećenošću. Jesam li u pravu?
Ovaj „posao“ niti ne smatramo „poslom“ u pravom smislu riječi s obzirom da je to nešto što nas ispunjava, nešto što ne smatramo kao obavezu i nešto u čemu uživamo. Desiiniu toliko volimo da smo u ovoj cijeloj priči doslovce mogle bi reći 24h dnevno, kada smo na putu, kada pijemo kavu, kada smo na godišnjem…ne možemo bez Desiinie. Također smo sretne smo kroz ovaj posao stekle puno novih prijateljstava.
Gdje su sve dostupni vaši proizvodi i kako se mogu naručiti? Imate li kakvih planova za budućnost, pripremate li možda nešto novo u svojoj radionici? Možda neku novu kolekciju? Znam da je još rano, ali najveći fan blagdana ikad, koji čuči u meni, mora pitati i da li će biti možda kakva Božićna kolekcija haljina? Ili nešto za mame i kćeri?

Naši proizvodi mogu se vidjeti i naručiti na facebooku i instagramu te uskoro i na web shopu - on je trenutno u probnoj veriziji, no uskoro će biti dostupan svima.
Nećete vjerovati, ali mi već na veliko razmišljamo o jesensko zimskoj kolekciji i našim klijenticama spremamo puno noviteta. Božić je i nama najdraži blagdan te ćemo u to vrijeme  pripremiti dosta toga novog i drugačijeg.

Svi naši modeli haljinica dostupni su i u verziji za male princeze. Tako će biti i nadalje.
Za kraj, još jedno meni drago pitanje, koje uvijek postavim. Na čemu ste u životu zahvalni? Što je za vas sreća i što vas pokreće? Nabrojite nekoliko sitnica koje su vam uljepšale dan, odnosno nekoliko vaših razloga za sreću.

Ajme… na ovo pitanje čemu smo sve zahvalne bi se moglo puno pisati. Prvo da krenemo od dragih nam klijentica koje su prepoznale našu ljubav prema kreacijama, strpljivo čekaju svoje haljinice ponekad i po mjesec dana i onda kada im dođu daju tako lijepe recenzije da nas to učini još ponosnijima.

Zahvalne smo što nas dvije sestre zajedno radimo i što smo i na taj način povezane. To je ono što nas pokreće i daje nam snagu za još bolji i kvalitetniji rad. Dane provodimo skupa, dogovarajući modele, tipkajući s našim klijenticama… sretne smo što svaki dan primimo lijepe poruke od naših klijenticama te nam te poruke uljepšaju dan i naša su motivacija.

Fotografije su vlasništvo brenda Desiinia 0 komentara :