Nova ljetna kolecija brenda Luxury Baby Fashion za mame i princeze

Riječ bajka je prva asocijacija koju imam uvijek kad je u pitanju brend Luxury Baby Fashion. Već sam vam pisala o njima prije nekog vremena, očarana njihovom ponudom za naše male princeze i prinčeve, a danas vam predstavljam njihovu najnoviju kolekciju za mame i njihove kćeri. Riječ je o limitiranoj kolekciji, a fotke su točno takve, bajkovite. Kao i uvijek, nadmašili su sami sebe i napravili jednu posebnu priču koju čine i divne modne kombinacije za modno osvještene mame i kćeri, savršene fotke i naravno, prelijepe ambasadorice brenda, draga Nataša i njezina kćer Nikol koja se na fotkanjima snalazi kao mala profesionalka. Za ovo ljeto je dizajnerica Nataša Cifrić pripremila očaravajuću limitiranu kolekciju idealnu za vruće ljetne dane pred nama. Kolekcija je posebna zbog predivnih haljinica za mame i kćeri koje su istog kroja i od istog materijala. A danas je jednako odijevanje mama i kćeri pravi hit.

Luxury Baby Fashion je brend koji je osvojio sve mame koje traže jedinstvene odjevne komade i modne dodatke za svoje male princeze. Preslatkim komadima teško je odoljeti,  a nova kolekcija donosi ljetne haljinice i topove, izrađene od najfinije čipke i tila istog kroja za mame i za djevojčice.
Razigrana i romantična kolekcija idealna je za duge šetnje u toplim ljetna danima i za posebne i glamurozne prigode, a dolazi u najpopularnijim bojama ove sezone: bijeloj i pastel boji, koje ljeti svi vole nositi. U modnim komadima Luxury Baby Fashiona svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.
Novitet koji svakako zaslužuje posebnu pažnju su prekrasne “ midi“ i “ maxi“  haljine izrađene od popularne čipke na tilu, te luxury kombinezon za princeze koji dolazi u glamuroznoj zlatnoj i pastel boji.

Za princeze smo pripremili i ljetne haljinice izrađene od tila s volanima, ali i kupaće kostime s volanima u najtrendi bojama kakve nose samo prave fashion princeze”, rekla nam je dizajnerica Nataša Cifrić koja se krije iza imena Luxury Baby Fashion.Kampanja je snimana na predivnom Imanju Luna u neposrednoj blizini Zagreba, a glavni modeli i zaštitno lice ljetne kampanje su upravo dizajnerica Nataša i njena kćer Nikol glavna amabasadorica brenda.

 “Snimanje je bilo vrlo razigrano i puno ljubavi te smo uspjeli ostvariti ono što mislimo da je jako važno, a to su emocije između mame i kćeri. U dizajniranju nove kolekcije krenula sam kao i uvijek od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se osjećam udobno kada je ljeto, a želim biti chic i u trendu. Sretna sam što su kupci prepoznali našu kvalitetu i dizajn, te sam  izrazito ponosna na to što svakodnevno dobivam  pohvale od klijenata, što je izrazito važno za razvoj brenda. Jako sam ponosna i na svoj novootvoreni WEB SHOP koji sam uspjela realizirati u manje od dvije godine od početka svog rada.“ naglasila je Nataša Cifrić.Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na službenoj Facebook i Instagrem stranici brenda, a u nastavku pogledajte vizuale predivne ljetne kampanje.

Sve proizvode možete naručiti i na novootvorenom WEB SHOPU brenda www.luxurybabyfashion.com

  


U suradnji sa Luxury Baby Fashion

0 komentara :