A buu! - originalni projekt kreativne mame

Vjerujem da vas je već i samo ime A buu! zainteresiralo i da ste znatiželjni te da vas zanima o čemu se radi. Kao što svaka mama zna, danas je na tržištu puno raznih kartica i proizvoda za fotkanje naših slatkiša, no ono što nudi A buu! kod nas još nisam nigdje vidjela, tako da se radi o zaista jedinstvenim proizvodima uz pomoć kojih možete stvarati najljepše uspomene i fotografije sa svojim klincima. Kad kažete A buu!, na što prvo pomislite? Ja na dječju poštapalicu, a vidjet ćete i da je brand dobio ime na sličan način. Ono što je sigurno jest da se radi o nečemu posebnom, nečemu što zaista do sad nije postojalo na tržištu i nečemu što je obradovalo sve mame koje provode dane sa svojim bebicama, fotkaju ih u bezbroj poza i svakodnevno prate kako napreduju, razvijaju se, rastu i mijenjaju njihovi anđeli. Njihovi su proizvodi posebni i po tome što se na njih može pisati, vidjet ćete u nastavku priče na koji način. No, koliko puta ste bili u potrazi za bodijom za svoju bebicu za neku posebnu priliku, sa željenim tekstom? Kad biste imali u dječjoj kolekciji bodija jedan A buu! bodi, imali biste bodi za svaku priliku jer na njih sami možete ispisivati tekst koji ste zamislili i na taj način obilježiti vama bitne trenutke i događaje. Ideje su im genijalne i osobno mi nikad ne bi nešto takvo palo na pamet, tako da svaka čast na maštovitosti i možemo samo biti sretni što postoje ljudi koji stvaraju nešto toliko lijepo za sve nas.


A buu! je, kako nam je ispričala Maruša, njezino drugo dijete. Prvo je Nik, koji je u svibnju napunio dvije godine. Maruša je mama, žena i poduzetnica. Bavi se marketingom, ima svoju firmu a A buu! je projekt koji je nastao za vrijeme porodiljnog. Dakle, još jedna kreativna i poduzetna mama, koja je svoje vrijeme iskoristila da stvori nešto predivno. Kao što i sama kaže, radi se o projektu, kod kojeg može uvijek iznova stvarati i ostvarivati svoje ideje. A buu! je nešto za njezinu dušu. I mislim da od toga ne može bolje. Najljepše je kad se možemo baviti nečim što volimo, nečim što nas ispunjava i čini nas sretnima.

A kako je sve počelo? Za vrijeme porodiljnog je svaki dan radila puno Nikovih fotografija. Kao i svaka mama vjerojatno. Ili mogu reći barem iz svog iskustva da je to tako, i sama svakog dana ispucam ni sama ne znam koliko fotkica jer želim pamtiti svaki trenutak, svaki detalj, sve što može, uči i izvodi. Kaže da joj je nedostajala nekakva pozadina na koju bi mogla položiti bebicu i slikati ju svaki mjesec kako bi na taj način vidjela bebin napredak iz mjeseca u mjesec (kako brzo raste, kako se mijenja iz mjeseca u mjesec, itd.)Upravo zato je polako počela razvijati ideju o foto dekici. Bilo joj je bitno da dekica bude napravljena od ugodnog materijala, da se može koristiti dulje vrijeme i da ponudi nešto više, da se razlikuje od proizvoda koji su već na tržištu. Sama je osmislila dizajn te je htjela da bude crno bijele boje, jer je njoj osobno ta kombinacija uvijek najljepša a smatra i da takva neutralna pozadina predstavlja najbolju mogućnost za fotografiranje.

Kad je osmislila ovu neodoljivu dekicu za fotkanje, htjela joj je napraviti i jedan super dodatak. S prijateljicom je došla na ideju, da uz dekicu ponudi i piši-briši oblake jer na nešto takvo do sad nije naišla na tržištu. Oblaci su nešto novo, nadogradnja već postojećih milestone kartica. Tako se odlučila za 8 različitih piši-briši oblaka, na koje mame mogu napisati bitne prijelomne trenutke te ih mogu dodati na dekicu i na taj način stvoriti personaliziranu sliku. Kad je prvi put vidjela dekicu i iz tiskare dobila set oblaka, bila je presretna jer je sve zajedno izgledalo savršeno i predivno.

Kad je dekica bila napravljena, morala je još razmisliti o imenu svog projekta. Izabrala je a buu! I to zato što je to bila jedna od Nikovih omiljenih riječi u to vrijeme, na koju bi se uvijek iz srca nasmijao.
 
Evo što sve A buu! trenutno ima u ponudi:

FOTO DEKICA sa 8 piši-briši oblaka i flomasterom, koja vam omogućava da uhvatite trenutak i ostvarite čarobne uspomene.

Foto dekica je savršena podloga za fotografiranje beba. Iz mjeseca u mjesec možete pratiti bebin rast i promatrati kako brzo se mijenja i razvija. Na dekicu možete položiti i različite dodatke (najdraže igračke, dudu, ...) te tako pokazati, što sve bebica voli u nekom određenom razdoblju.

Paket sadrži:
•    foto dekicu (120 x 120 cm)
•    8 piši-briši oblaka*
•    flomaster

*Paketići, koji su namijenjeni hrvatskom i srpskom tržištu, sadrže piši-briši oblake na engleskom jeziku.

Ako kupujete dekicu kao poklon za trudnicu/babyshower ili iznenađenje kod rođenja, u A buu! mogu pripremiti i personaliziranu posvetu.
PIŠI-BRIŠI OBLACI se mogu kupiti i zasebno, bez foto dekice. Idealno kao dodatak poklonu.
Komplet se sastoji od slijedećih 8 piši-briši oblaka za fotografiranje:
 • znam
 • danas sam
 • godina
 • mjesec
 • tjedan
 • g i cm
 • prazan oblačić
 • a buu!
U kompletu piši-briši oblaka na engleskom jeziku dobivate ove oblake: I can, today, years, months, weeks, kg/lb i cm/in, prazan oblak i a buu!
Flomaster je priložen.PIŠI-BRIŠI BODI/MAJICA je pravi hit! 

Na raspolaganju je:
 • Piši-briši bodi za bebe i djecu s dugim rukavima
 • Piši-briši bodi za bebe i djecu s kratkim rukavima
 • Piši-briši majica s kratkim rukavima za mame i tate
 • Piši-briši majica s kratkim rukavima za bebe in djecu
Bodiji i majice su iz 100% pamuka, flomaster je priložen. Na bodi/majicu možete napisati prikladan tekst ili djetetu nešto lijepo nacrtate, a onda obrišete s  vlažnom maramicom ili operete u vešmašini.


PELENA S PODACIMA

Prva bebina pelena. Ona najmanja Pampersica!
Pelenu ukrašavaju s bebinim podacima o rođenju (ime, datum rođenja, težina i visina te vrijeme rođenja). Dodaju i simpatične uzorke te bijeli okvir u veličini od 27x22 cm.


PLAKAT »TO SAM JA«

Plakat za sobicu, koji je nastao u suradnji s Polonom i Ninom, je na raspolaganju u crno-bijeloj, roza ili mint boji. Na plakat možete pisati, zaokruživati, dodati slikice ili nalijepiti naljepnice.
Na jednom mjestu su skupljene sve najljepše prijelomnice, koje na plakatu ostanu zauvijek sačuvane! Plakat možete objesiti u sobicu i dopunjavati ga, a kasnije ga spremite u kutiju, gdje ostane kao lijepa uspomena.SET IGARA ZA BABY SHOWER

Da bi druženje na babyshoweru bilo zabavnije i puno smijeha, za buduće mame su pripremili set od 6 igara (1. Pogodite datum, 2. Po mami ili tati, 3. Bingo, 4. Opseg trbuščića, 5. Abeceda, 6. Novorođenče bude...)

Paket sadrži: set kartica za 6 igara (29 kartica za najviše 8 osoba)Njihovi proizvodi nastaju u potpunosti spontano. Kad dobiju ideju, razvijaju ju toliko dugo, dok nije sve onako kako su zamislili. Istražuju, dopunjuju, i  onda na samom kraju, potraže ljude koji im mogu pomoći u izvedbi onoga što su osmislili. U izvedbi nekih proizvoda im je pomagala i prijateljica a plakat »To sam ja« je nastao u suradnji s dvije super cure, koje su poznate po brandu 100% in love.

Najprodavaniji su im proizvodi foto dekica i piši-briši bodiji. Kupci koji im se javljaju s povratnim informacijama, su oduševljeni s idejom i to im kažu najviše znači – da imaju oko sebe krug ljudi, koji ih podržava, koji je oduševljen proizvodima i na kraju krajeva čeka da pripreme nešto novo.

Činilo im se nekako premalo i nedovoljno originalno, strankama ponuditi samo foto dekicu i ništa više. Razmišljali su, da dekici dodaju nešto s čime bi mame mogle slike učiniti kreativnijima i što bi bilo moguće više puta koristiti. Dopao im se koncept piši-briši. Sjetili su se oblaka, na koje su isprva mislili da će se pisati s kredom no kasnije su se predomislili jer se kreda brže izbriše i tehnički je bilo teže izvedivo.

Tad je nastao prvi testni set 8 oblaka/kartona, na koje se može pisati s priloženim bijelim flomasterom. Na oblake možete pisati ili crtati, sve skupa obrišete s vlažnom maramicom i tad ponovno upotrijebite. Također, kad su djeca već veća i foto dekicu više ne trebate (p.s.: možete ju i dalje koristiti kao tetra pelenu ili kao dekicu za piknik u prirodi), oblaci su još uvijek upotrebljivi. Uvijek ih možete uzeti sa sobom i na putu napraviti kakvu simpatičnu fotografiju.


Foto dekica im je zaista veliki hit. To je proizvod u  koji je uloženo najviše vremena, energije i na kraju krajeva i novaca. Želja im je, da foto dekicu prepozna što više mama i da postane najsimpatičniji poklon, kojega možete pokloniti na babyshoweru, svojim najdražima kad dolaze iz rodilišta ili ga možete skupa s telegramom poslati novopečenoj mami u rodilište. 

Ponosni su na činjenicu da foto dekicu upotrebljava puno mama iz Slovenije i Hrvatske, a ima ih i iz sjevernih država. Sve njihove proizvode možete naručiti putem njihovog web shopa koji je dostupan na www.abuu.si. U Sloveniji surađuju i s različitim web trgovinama, koje prodaju njihove proizvode. Posebno ih veseli to da su počeli surađivati s »Pika na i telegrami«, koji dostavljaju foto dekicu u sva slovenska rodilišta. 


Trenutno nemaju u planu novih proizvoda osim ako dobiju kakvu super ideju. Radije bi se usredotočili na te proizvode, koje već imaju u svojoj ponudi, a ima ih dosta. Fokus su im svakako foto dekice i piši-briši bodiji, koje bi htjeli predstaviti mamama iz Hrvatske i Srbije. Također priželjkuju i suradnju s kojim hrvatskim poduzećem, koje se bavi sa slanjem telegrama u rodilište, pa ako netko od njih čita, evo ideje jer foto dekica je predivan poklon za rođenje bebice, koji bi razveselio svaku majku.

Za kraj, evo i linkova na A buu! web shop kao i na njihove društvene mreže, gdje možete naći više informacija i još fotografija, te im se slobodno javite jer sam sigurna da će vam rado pomoći ukoliko vas bilo što zanima ili želite naručiti neki od proizvoda.

Fotografije su vlasništvo A buu! branda

0 komentara :