Angellum i Moja priča: dar za cijeli život

Krštenje, prinova u obitelji, rođendan ili neki drugi bitan dan u bebinom životu, sve su to prilike u kojima kao poklon možete nositi Moju priču, knjigu djetinjstva za dječake i djevojčice, koja prati sve važne događaje u razvoju djeteta od rođenja do čak desete godine života. Ono čime je Moja priča mene oduševila na prvu kad sam na nju naišla na Instagramu jest njezin dizajn koji je zaista poseban, a onda je tu i jako dobro organizirana unutrašnjost sa zanimljivim rubrikama i detaljima. Moja priča ostaje uspomena za cijeli život, ne samo vašem djetetu već i roditeljima koji sve trenutke s djetetom emotivno proživljavaju i pokušavaju ih što više upamtiti na bilo koji način. Zanimljivo je i to da je Moja priča katolička radosnica koja na jedan poseban način zaokružuje priču djetetova odrastanja, i ono najbitnije, čuva sve uspomene na jednom mjestu, pa kroz koju godinu može biti zaista užitak prolistati ju i prisjetiti se onih bitnih lijepih trenutaka od kojih ti je srce puno. Stoga je jasno da se radi o jednoj posebnoj priči, koja se razlikuje za svako dijete, priči koja slavi djetetov život i omogućava nam da očuvamo on najvrijednije, ono kako smo se osjećali u određenom trenutku, naše emocije. Moja priča je toliko lijepa da je teško izdvojiti dio koji je posebniji od onog drugog. Sve su rubrike redom odlično zamišljenje i vizualno te tekstom dovedene do savršenstva. U svakom slučaju, svaki trenutak u razvoju djeteta ima svoj prostor u Mojoj priči, a tu su i neizostavni biblijski citati koji ju razlikuju u odnosu na druge knjige i radosnice tog tipa. Mislim da su sve riječi suvišne, i da riječima ne mogu dočarati ljepotu i značaj Moje priče, tek kad ju prolistate možete vidjeti kolika je njezina vrijednost i kako je to lijep dar za svako dijete. Zato sam porazgovarala s kreativnim timom Angelluma i saznala za vas nešto više o Mojoj priči.
 

Angellum je katolička platforma, čiji je trenutni glavni proizvod Moja priča, te "okuplja mlade i darovite ljude koji na pozitivan način žele svaki dan ulaziti u ljudske živote i govoriti im o ljepoti i čudesnosti svakog ljudskog života."

Zanimalo me na koji je način nastao Angellum i odakle uopće ideja za radosnicu Moja priča, pa evo što su mi ispričali:

"Baš kao i slogan Angelluma, 'Stvoren čudesno', i ideja za Angellum je čudesno stvorena. Krenulo je kao obično ljudsko promišljanje o daru i čudu života općenito, zatim o tome kako se nažalost danas sve manje cijeni ljudski život kao najveća vrijednost koja postoji, a opet tu je i činjenica da smo, kao katolici, pozvani biti ljudima nade i vjere. Kad se poslože sva ova promišljanja, nastane ideja za Angellum, za katoličku radosnicu. Ubrzo je okupljen tim gdje je svatko imao svoju zadaću u kreaciji i tako je Angellum 'stvoren čudesno'."Dizajn i tekst u Mojoj priči su zaista dovedeni do savršenstva, pa evo kako ona izgleda, koliko ima stranica, koje sve zanimljive detalje i rubrike uključuje..

"Angellumova Knjiga djetinjstva je katolička radosnica. Prati razvoj djeteta do 10.e godine kroz najvažnije događaje koji ga čine posebnim i divnim, kroz rođendane, blagdane, prvi put napravljene uspomene te ostaje doživotna uspomena za jednu osobu. Pri izradi se pomno pazilo na svaki detalj, tako da je naša zlatna knjiga umotana u kožne korice sa zlatotiskom, a za 92 stranice unutrašnjosti biran je kvalitetni 170 gr papir. Postoje Angellum za djevojčice i za dječake. Angellum zaslužuje imati svako dijete, jer je svaki ljudski život neizmjeran dar. Angellum je uistinu dar za cijeli život."


Osobno, otkad sam mama, zaljubljena u svoje dijete kao i svaka druga mama, jako volim radosnice koje su najljepša uspomena za naše mališane. Zato me zanimalo i po čemu je ova knjiga posebna i što ju izdvaja u odnosu na ostale.

"Angellum Knjiga djetinjstva je prva katolička radosnica u svijetu. Svaka stranica je koncipirana na biblijskoj ljepoti i čudesnosti stvaranja i razvoja ljudske osobe, onako kako je Stvoritelj to savršeno zamislio. Cijeli Angellum tim vjeruje da svaka osoba dolazi na Zemlju sa jedinstvenom svrhom koja treba učiniti Zemlju boljim mjestom. Angellum je uspomena za cijeli život."Proizvod poput Moje priče bez sumnje izaziva mnoštvo osmjeha kod kupaca, ali i kod djece jednog dana kad odrastu pa mogu prolistati svoju knjigu uspomena. Evo kakve su njihove reakcije ali i kakve osjećaje izaziva knjiga koja je dio brojnih važnih trenutaka u životu obitelji.

"Osjećaj je predivan i čudesan, biti dio odrastanja, biti dio najvažnijih događaja, biti dio nečijeg života. Kupci vole cijelu knjigu, svaki njezin dio izaziva poseban osjećaj."

Puno pažnje posvećuju detaljima i dizajn je baš poseban, pa me interesiralo i koliko su im bitni detalji i što ih inspirira u radu.

"Vjerujemo da smo mi ovdje samo instrument Ljubavi između Neba i Zemlje, samo put da Stvoritelj pokaže svakom ljudskom biću koliko ga voli. Ljubav i Život su uvijek inspiracija."


Moja priča je poklon prigodan za zaista brojne prilike, a evo gdje je sve dostupan za kupovinu i za koje ga sve prilike klijenti kupuju.

"Angellum zaslužuje imati svako dijete, jer je svaki ljudski život neizmjeran dar. Angellum se može pokloniti vlastitom djetetu, također ga biraju i kumovi i kume na krštenju, može biti poklon za djecu rodbine, prijatelja i općenito dragih ljudi. 

Za sve informacije nam se mogu obratiti na našoj Facebook (Angellum) i Instagram (angellumstory) stranici. Otvoreni smo za sve upite. Također, Angellum Knjiga djetinjstva se može kupiti u BiH na par mjesta kao što su OsvitM knjižara u Mostaru, Hedera Cvjetni atelje u Ljubuškom, Logotip knjižara i Foto Light Studio u Širokom Brijegu. U Hrvatskoj imamo Angellum ambasadorice u Splitu i Zagrebu, a uskoro nam se pridružuje nekoliko poduzeća partnera. Naravno, uz sve navedeno poštom šaljemo u sve gradove diljem Hrvatske kao i u inozemstvo. 

Angellum naravno neće stati samo na Knjizi djetinjstva i imamo nove planove i proizvode za Angellum platformu, a o tome će svi zainteresirani biti ubrzo obaviješteni."Na samom kraju, evo i linkova na njihove stranice pa budite slobodni pogledati što nude i svakako im se javite za dodatne informacije ako vas još bilo što zanima. Nadam se da će neki od vas uljepšati djetinjstvo nekog djeteta poklonom za cijeli život.


Fotografije su vlasništvo Angelluma

0 komentara :