Zaljubite se u Dada&Rocco proizvode za djecu

Pripreme za dolazak voljene bebice i iščekivanje trenutka kad ćemo se upoznati, svakom su roditelju posebni životni trenuci. Svaka mama i svaki tata svojoj bebici žele sve najbolje, a s obzirom na široku ponudu proizvoda za bebe, danas zaista nije problem naći ono nešto što će našim bebicama goditi i u čemu će uživati, kako u svojim prvim danima tako i u kasnijim mjesecima. Brend Dada&Rocco je jedan od takvih brendova kod kojih možete naći čudesa za svoje bebice i za njihove krevetiće. I sami volimo spavati na ugodnom i sigurnom pa kako onda da se ne pobrinemo i za to da naše male ljubavi spavaju u divno uređenim krevetićima koji ne samo da su lijepo uređeni već i sigurni? Osobno me brend oduševio na prvu i znala sam da ćemo sigurno barem nešto njihovo pripremiti za našu curicu ili dečkića na putu. Kako do samog kraja nismo znali spol, kad smo birali njihove proizvode, znala sam da to mora biti nešto u neutralnim bojama pa sam se na to fokusirala. Pisat ću i zaseban članak o Dada&Rocco proizvodima koje imamo i u kojima naša cura uživa te vam pokazati njezin krevetić, no za sad ću samo reći da me osvojila bež bijela kombinacija sa srčekima. I ono najbitnije, nismo pogriješili u odabiru jer je sve što nam je stiglo bilo predivno, a da Aria već može govoriti i sama bi vam potvrdila da je njihova mala zadovoljna korisnica. Sjećam se i dana kad smo došle iz bolnice, nakon duga četiri dana, i kad sam ju položila u krevetić u njezino gnijezdo. Spavala je kao anđeo i njezin ju je tata gledao i rekao da mu je baš posebno drago što smo joj nabavili gnijezdo. Eto, više o našem krevetiću i proizvodima u neko skorije vrijeme, a sad vaš puštam da uživate u priči i fotkama s proizvodima brenda. Sigurna sam da ćete se zaljubiti barem u neki od njih. 


Za početak me zanimalo tko stoji iza brenda Dada&Rocco i kako je brend nastao odnosno kako je započela ova lijepa priča. Osnivačica je Danira Glavinić i evo što nam je ispričala.

"Iza brenda Dada&Rocco stoji prije svega mama dvoje mališana. Iza sebe imam divan tim ljudi koji skupa sa mnom kreiraju, proizvode, zaprimaju narudžbe i još puno toga što je potrebno da jedan brend uspješno funkcionira. A uz to imam i ogromnu potporu obitelji što je jednako važno!
  
Rođenje prvog djeteta igrom slučaja bio je početak nastanka brenda Dada&Rocco. Naime sin Roko, po kojem je brend i dobio ime, imao je konvulzije kao beba. Kako mi obične ogradice nisu pružale tada potrebnu vidljivost u svakom trenutku, odstranila sam ih. Tek tada počela je prava muka za mene jer više nismo imali zaštitu od udaraca. I tako sam vrlo jednostavno došla na ideju zaštitnih navlaka koje pružaju zaštitu od udaraca, vidljivost na dijete u svakom trenutku, bolji protok zraka, itd.. Kako se moja ideja svidjela mnogim prijateljicama koje su i same mame, odlučila sam u suradnji s vlastitom majkom (koja je prve primjerke zaštitnih navlaka sama skicirala i šila ručno za kuhinjskim stolom) krenuti u posao. I ispostavilo se da je to bila prava odluka jer danas naše zaštitne navlake štite mnoge dječje glavice , kako u Hrvatskoj tako i van naših granica, na što smo jako ponosni.
"

Ku-ku mama, ku-ku tata :)Dada&Rocco brend je još jedan primjer toga da se i kod nas može uspjeti u poduzetništvu, ako si dovoljno predan i radiš s puno ljubavi svoj posao. Je li oduvijek sanjala o vlastitom poslu, otkrila nam je Danira.

"Oduvijek sam znala da želim imati vlastiti posao i sama odlučivati o svom uspjehu. Koliko god je divno imati privatan posao i sam sebi određivati radno vrijeme, toliko je to i dvosjekli mač. Posao živim 24 sata dnevno, odgovorna sam ne samo za svoju obitelj nego i za naše radnike i njihove obitelji koje žive od tog posla. Kako su moji roditelji godinama i sami privatni poduzetnici živim taj život od malih nogu tako da sam već navikla na tu činjenicu. Svakako, ima dana kada nije lako uskladiti posao i majčinstvo(o tome govori puno da sam dan pred porod radila, a pet dana nakon poroda se vratila na posao) ali moja djeca su moj prioritet te pokušavam to balansirati najbolje što mogu u ovom trenutku. Kako sam sama po sebi perfekcionista i volim da sve prođe preko mojih ruku, od zaprimanja narudžbe, do davanja naloga za izradu, provjere gotovih proizvoda, pakiranja, slanja, dugo sam se borila s tim da svoj dio posla moram prepustiti drugome. Međutim kako posao iz dana u dan raste te sam znala ostajati do 4 sata ujutro budna, a isti taj dan bi se dizala u 7 ne bi li sve obavila na vrijeme, morala sam te poslove prepustiti drugima. Sada puno lakše dišem i imam normalno radno vrijeme, a ostatak dana onda uživam i provodim sa svojom obitelji."

I Marijana Batinić voli Dada&Rocco proizvode :)
 


Kao što sam rekla u uvodu, naša curica je ponosna vlasnica nekih Dada&Rocco proizvoda od krevetnine, gnijezda pa do ogradice. Po primitku proizvoda i uređivanju njezinog krevetića, nisam mogla ne zamijetiti da paze na baš svaki detalj, a evo što su nam rekli o tome koliko su im detalji bitni i sto ih inspirira.

"Kako sam i ranije kazala po prirodi sam prefekcionist. Kada razvijamo nešto novo to moje krojačice zna dovesti do "ludila" jer im jedan te isti proizvod vraćam više puta dok to nije idealno po mojim mjerilima, a nekada se doslovno radi o pola centimetra zbog čega me već i zezaju na tu temu. Smatram da je jako bitno da je proizvod prije svega vrlo kvalitetan, jer će klijenti to znati cijeniti.
Inspiraciju mogu ponaći u svemu oko sebe ali moja najveća inspiracija su moja djeca. Radi sina Roka nastale su zaštitne navlake i cijeli brend, a 7-mjesečna kćer Aura sada je inspiracija za nastajanje drugih proizvoda kao što su jastuk Uško, baby nest D&R koji smo isprobali u raznim varijantama dok nismo naišli na najbolju, što se pokazalo kao idealna  kombinacija za mnoge roditelje i njihove bebe. Tako da iz prve ruke dobro znam što treba svakoj bebi i njezinim roditeljima da im olakša prve godine života. Svaki proizvod prvo prođe testiranje kod moje Aure, a onda ako ona „odobri“ može dalje :-). Isto tako jako puno pričamo i osluškujemo potrebe naših klijenata tako da ste i Vi naša velika inspiracija.
"

I naša se cura voli skrivačkati i igrati ku-ku s dekicama
 Njihov su glavni proizvod zaštitne navlake za rešetke krevetića, a ideju je vlasnica brenda dobila kada je njezin sin imao svega nekoliko mjeseci i kada joj obične ogradice nisu pružale vidljivost, prozračnost i sigurnost. Sigurnost djeteta je zaista prava motivacija.

"Kako bi se zaštitili od kopiranja proizvod smo zaštitili pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te sam sretna kada danas vidim da smo uveli trend zaštitnih navlaka u opremu za bebe. Po tome se uvelike razlikujemo od konkurencije. Uz to iz dana u dan se naš asortiman širi tako da sada imamo i posteljinu,ogradice, ukrasne jastuke, Baby nest (gnijezdo za bebe) koji je zbog svoje kvalitete iznimno popularan među našim klijentima. Svakako roditeljima i njihovim bebama želimo pružiti nešto novo, nesvakidašnje te praktično i sigurno."


Kad bebica poraste, odveže se mašna i gnijezdo se i dalje može koristiti


Nedavno su za svoje klijente pripremili i novu kolekciju pa su nam ispričali i o čemu se točno radi te što se sve nalazi u kolekciji. Mene su oduševili jastučići s ušima i dekice koje čine neodoljive kombinacije za naše mališane i mislim da bi ih svaki mališan volio imati u svom vlasništvu.

"Tako je, nedavno smo predstavili prve proizvode iz nove linije proizvoda koje već razvijamo duže vrijeme kao i sve do sada jer nam je iznimno važno da proizvodi koji se pronađu u našoj ponudi budu kako inovativni i "oku" ugodni tako i kvalitetni te od koristi svakoj mami i bebi. Tako uskoro uz jastuk Uško i Minky dekicu koja je iznimno topla, lansiramo organizatore za krevetiće, lagane dekice za proljeće i ljeto, poplune i jastuke koji će opet biti posebni na svoj način, te još par stvari za koje ćete se morati strpiti još malo ;-).

Jastuk Uško je nastao isto tako radi moje kćeri kojoj sam htjela pružiti jastuk koji može koristiti od prvih mjeseci života, a koji će joj ujedno biti i takozvana mazilica sa svojim dugim ušima.  Od kada smo ih pustili u prodaju uz Minky dekice postali su pravi hit!
"


Divna kombinacija gnijezda sa srcima
 

Osobno me kod odabira očarala i ova mint kombinacija, predivni su jastuci u ovim bojama
 
Od kupaca primaju samo pozitivne povratne informacije, što me i ne čudi jer sam se i sama uvjerila da cijeli proces od narudžbe do isporuke savršeno funkcionira. Evo što kažu o reakcijama kupaca i o tome koji im je njihov proizvod najdraži, ako uopće koji mogu izdvojiti.

"Svakodnevno dobivamo povratne informacije naših klijenata što nas iznimno veseli i jako puno nam znači.  U takvoj smo branši gdje su naši klijenti naše predivne bebice i možete zamisliti kada svakodnevno dobivamo slike naših zadovoljnih korisnika kolika je naša sreća! Uvijek govorim da radimo najljepši posao na svijetu :-)

Joj ne mogu izdvojiti najdraži proizvod, to je kao da me pitate koje dijete mi je najdraže :-).
Svi su mi jednako dragi i na sve sam jako ponosna. Najprodavanije su naravno naše zaštitne navlake koje bi eto jedino malo izdvojila jer su ipak naš izum i mogu reći najkorisniji proizvod za koje naši roditelji imaju samo riječi hvale i kada ih jednom probaju ne mogu bez njih.
"
Bose nogice uživaju u mekoći dekice, nema bolje recenzije od zadovoljnog djeteta...
 
Za sada se njihovi proizvodi mogu isključivo kupiti na njihovoj web stranici, zatim na njihovoj facebook stranici Dada&Rocco kao i putem Instagram stranice dadaandrocco. Sve linkove donosim na dnu članka.

Imali su jako puno upita naših vodećih dućana s dječjom opremom, ali sa svojim proizvodima vole biti jako oprezni i plasirati ih u dućane kada oni smatraju da je pravo vrijeme za taj korak, što možemo očekivati u vrlo skoroj budućnosti.I dečki mogu imati lijep kutak u svojim bojama
 
Predivne dekice iz nove kolekcije = užitak zagarantiran

Na samom kraju, Danira mi je otkrila da biti mama za nju znači sve na svijetu, što vjeruje da svaka mama osjeća. A evo i što je savjetovala mamama koje bi također htjele pokrenuti svoj posao i okušati se u poduzetništvu.

"Svakako riječi ohrabrenja. Jako puno ideja ostane samo na idejama jer se ljudi općenito, a pogotovo žene boje krenuti u realizaciju istih, bilo to iz razloga što misle da nemaju potporu, što misle da nemaju novčana sredstva ili pak iz nekog trećeg razloga. Jako puno dobrih ideja ostane samo ideja. Tko zna što bi bilo s tom istom idejom kada bi se samo malo imalo više hrabrosti krenuti u ostvarenje iste. Ako imate veliku volju i želju svakako to ostvarite jer će se drugo sve putem otvoriti i posložiti kako treba.  

I za kraj jedan slogan kojim se i ja sama vodim 


"Ne bojte se sanjati i krenuti u ostvarenje svojih snova"!"


Zaštitne navlake koje su hit i divni jastučići u obliku krune i oblačića vrlo jednostavno mogu dječji kutak učiniti posebnim
 

Evo i linkova na njihove stranice putem kojih im se slobodno javite i uvijek će vam rado pomoći i dati potrebne informacije:

Fotografije su vlasništvo brenda Dada&Rocco


0 komentara :