Luxury Baby Fashion: ljubav je pokretač svega

Luxury Baby Fashion je hrvatski brend za naše najmlađe koji je prvi proizveo baby gnijezdo, a osim toga naše cure i dečke pretvara u prave princeze i prinčeve. Svakoj je mami njezino dijete sve na svijetu, njezin ponos i najveća ljubav. I baš svaka mama voli dotjerati svoje dijete, te bi i zadnju kunu potrošila upravo na svoj centar svijeta, na dijete koje joj znači više od ičega. I sama sam takva. Već nešto više od pet mjeseci sam zaljubljena u svoju curicu, koja je kopija svog tate, i s oduševljenjem ju sređujem kad god mogu. Kako i sama obožavam haljinice i kapice, nadam se da će ih zavoljeti i ona. Kad sam već na temi uređivanja djece, danas se volimo zezati s mojima na račun toga kako je mama nekad davno sređivala mene i sestru, a mi nikad nismo bile zadovoljne onime što bi ona nama odjenula a često puta i po mjeri sašila. No danas, kad sam i sama mama, vidim kakav je to gušt srediti svoje dijete, iako će se vjerojatno jednog dana i moja malena pitati što mi je bilo kad vidi neki od stylinga koje je nosila na fotografijama. No, sigurna sam da ima i komada odjeće koje ni jedno dijete ne bi odbilo. Takvu odjeću možemo pronaći u ponudi Luxury Baby Fashion brenda. U onome što oni proizvode svako se dijete osjeća posebno i lijepo. Sigurna sam da je tako. Toliko je detalja kojima posvećuju pažnju da je nemoguće da dijete prođe negdje nezamijećeno ako nosi nešto njihovo. Kad sam tek saznala za taj brend, vrlo sam brzo shvatila da iza svega stoji puno rada, truda i da je sve rađeno sa zaista puno ljubavi. Svaka fotografija koja predstavlja njihov rad je malo umjetničko djelo, baš kao i svaki njihov uradak namijenjen djeci. Kroz cijelu se njihovu priču provlači neka bajkovita atmosfera i jasno je da je ljubav pokretač svega. Ljubav prema djeci i ljubav prema modi su spojene u jednoj toliko lijepoj, pozitivnoj i inspirativnoj priči. Meni je osobno fascinantno kolika je ljubav prema djeci inspiracija i poticaj da se ostvari nešto ovoliko lijepo. U razgovoru s Natašom,  divnom ženom koja stoji iza ovog brenda, shvatila sam da je baš takva i ona, srdačna i draga osoba, te je razgovor obasjan nekom posebnom toplinom. Zato se nadam da ćete i vi osjetiti barem mrvicu te ljubavi koju ona prenosi kroz svaki svoj proizvod na vaše malene i da ćete uživati u priči koja slijedi.Iza brenda Luxury Baby Fashion krije se mlada poduzetnica i dizajnerica Nataša Cifrić, diplomirana ekonomistica turizma i majka dvoje dječice - dječaka Petra koji ima 6 godina i djevojčice Nikol koja ima 1 godinu i 10 mjeseci.


Vidjevši da je u cijelu priču uneseno puno ljubavi i da je zaista sve što se nudi u Luxury Baby Fashion brendu posebno i jedinstveno, zanimalo me i na koji je način brend nastao i odakle se rodila ideja o pokretanju ovog kreativnog posla čiji plodovi rada uveseljavaju brojne mame i njihovu dječicu:

"Luxury Baby Fashion nastao je iz moje ljubavi prema modi, detaljima i fotografiji. Ideja o pokretanju modnog brenda postoji vec duže vrijeme, a u realizaciju sam krenula kada sam saznala da sam trudna sa svojom djevojčicom Nikol, koja je ujedno i model i glavna ambasadorica brenda.
Nikol je moja mala princeza i željela sam je i sanjala godinama. Kada sam saznala da očekujem princezu, krenula sam u potragu za tkaninama, detaljima i svime što je potrebno kako bih mogla izraditi sve ono o čemu već godinama sanjam za svoju princezu.
Izradila sam za Nikol Baby nest(Baby gnijezdo) koje sam sama osmislila i razradila do zadnjeg detalja, posteljinu s volanima, bodije sa čipkom i tilom, haljinice i accessories i sve je čekalo spremno još dok se nije rodila i jedva sam čekala da počnemo guštati u svim predivnim stvarčicama koje sam osmislila i sašila samo za nju. Naravno sa svih strana dobivali smo jako puno komplimenata i pozitivnih komentara i naravno da sam bila jako ponosna.
A tako je i krenula ideja o pokretanju stranice Luxury Baby Fashion - iz ljubavi jedne mame prema modi i želji da i druge male princeze i prinčevi posjeduju jedinstvene i drugačije stvarčice.
"
Kako se kaže, fotografija govori više od tisuću riječi. Gledajući bajkovite fotografije koje draga Nataša objavljuje na profilima svog brenda, u oči su mi upadale divne boje, rozo zlatne kombinacije, uzorci sa srcima i brojni drugi predivni detalji kojima posvećuju puno pažnje. I ne samo to da se puno pozornosti posvećuje svakom pojedinom detalju i proizvodu već se osjeća jedva velika ljubav s kojom se svemu pristupa. Svaki je proizvod u ovoj priči doveden do savršenstva, od početka do kraja što znači da je i finalni proizvod lijepo upakiran u kutijice te takav putuje prema kupcu i nalazi svoj novi dom. Evo što Nataša kaže o tome koliko su im bitni detalji:

"Brend je nastao iz jako puno ljubavi i izradi svakog proizvoda posvećeno je maksimalno pažnje. Kao što je vidljivo i već prepoznatljivo među publikom, moje omiljenje boje su pastel roza i zlatna koje se provlače kroz čitav brend i moram priznati da smo upravo po tome već i prepoznatljivi, kao i po našoj zlatnoj kruni koja je naš logo i zaštićeni logotip pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo u Republici Hrvatskoj.
Svaki naš proizvod brendiran je našom zlatnom krunom i imenom Luxury Baby Fashion.
Osim što je svakom proizvodu posvećeno puno ljubavi i pažnje, jako su mi važni i detalji i svaki detalj pomno je biran. Obožavam detalje i privatno i jako sam sretna što u svom poslu mogu izraziti svoju kreativnost kroz dizajniranje vlastitih proizvoda i kroz detalje koji su nezaobilazni na svakoj fotografiji. Volim što svojim fotografijama mogu prezentirati svoje proizvode i dodati predivne pastelne i zlatne detalje koji svaku moju fotografiju čine jedinstvenom i drugačijom od drugih.
"
Asortiman brenda je zaista prebogat i pravo je mjesto za svakoga tko je u potrazi za jedinstvenim, drugačijim i neodoljivim odjevnim komadima za svoju princezu. Iako su male princeze u centru pažnje, može se tu pronaći i ponešto za male prinčeve. Nataša je mislila zaista na sve a evo što nam je ispričala o ponudi brenda i proizvodima koji su dostupni u prodaji:
"U bogatom asortimanu Luxury Baby Fashiona možete pronaći “handmade” proizvode mog dizajna i najviše kvalitete. U ponudi brenda možete pronaći Baby nest ( Baby gnijezdo ) proizvod koji sam sama dizajnirala i prva predstavila na Hrvatskom tržištu i jako sam ponosna zbog toga.
LBF Baby nest namijenjen je bebama od rođenja do navršenih 9 mjeseci, pa čak i do godine dana, a odlikovano je vrhunskim dizajnom i kvalitetom.
Pružit će vašoj bebi ugodne snove od prvog dana života, a mame se više ne moraju bojati zaspati kraj svoje bebe; samo položite Baby gnijezdo kraj sebe i uživajte u blizini svog anđela i slatko snivajte.

U ponudi brenda možete pronaći i personalizirane posteljine sa zlatnim printom, personaliziranu jastučnicu s krunom i imenom princeze/princa, male jastučiće s volanima za kolica, baldahin s volanima, personalizirane baby bodije, glamurozne haljinice za posebne prigode, haljinice i tunike istog kroja za mame i princeze, accessories...
"
Dakle, u ponudi Luxury Baby Fashiona nalaze se i razni proizvodi i detalji za uređivanje dječjih kutaka koji njihove sobice mogu učiniti zaista posebnima. 

"Detalji poput zlatnih krila, zlatne krune, natpisa Princess, zlatnih vješalica, cipelica, luxury kutija našeg brenda protežu se kroz cijelu našu priču i fotografije, privatno su vlasništvo i naš “zaštitni znak”".

S obzirom da i mi s našom curom koristimo baby gnijezdo i smatramo ga vrlo korisnim, u razgovoru s Natašom sam saznala da je njihov brend prvi plasirao baby gnijezdo na naše tržište pa me zanimalo kako je do toga došlo, odakle im ideja i kako je osmišljen proizvod.

"Baby nest (Baby gnijezdo) proizvod je koji sam sama dizajnirala i razradila do svakog detalja. Baby gnijezdo prva sam predstavila i plasirala na Hrvatskom tržištu i time se posebno ponosim.
Baby gnijezdo izrađeno je od najkvalitetnije tkanine 100% satenski pamuk s dodatkom predivne čipke uzduž cijelog gnijezda i dodatkom velike satenske mašne u odgovarajućoj boji uz boju gnijezda.
Osim vanjskog izgleda i dizajna, puno vremena posvećeno je i tome kako najjednostavnije izvaditi punjenje i oprati vanjsku tkaninu Baby gnijezda i naravno uspjela sam i taj veliki i važan detalj dobro razraditi i pronaći najbolje rješenje.
"
Kao velikoj obožavateljici haljinica i kapica, preslatko mi je vidjeti modno usklađene mame i njihove male cure. Super je to što i takve proizvode možemo naći u ponudi Luxury Baby Fashiona pa sve mame koje se žele uskladiti sa svojim curama slobodno mogu zaviriti kod njih i naći nešto po svom ukusu za male i velike fashionistice.

"U proljetno/ljetnoj kampanji brenda predstavljam i nove modele i novu kolekciju za svaku sezonu, a glavni hit su haljinice, topići i tunike jednakog modela i boje za mamu i kćer.
Kampanja proljeće/ljeto za prošlu godinu je prošla iznad svih očekivanja i jako sam ponosna što su naše najtrendy haljinice za mamu i kćer bile apsolutni hit sezone proljeće/ljeto.
Modele i boje uvijek biram po vlastitom ukusu i važno mi je da svaki novi model koji izradim, da mi se sviđa i da ga s guštom nosimo Nikol i ja privatno i onda naravno predstavljamo i novitet brenda. Dosadašnje kampanje smo snimali u glavnoj ulozi sa mojim modelom i glavnom ambasadoricom Nikol, a haljine i kapice za mame i kćeri smo snimali sa glavnim timom brenda, a to smo Nikol i ja :)
"Ljepotica Nikol, Natašina kći, i glavni model brenda super se snalazi u toj ulozi no svatko tko je ikad bio na snimanju s bebom sigurno zna na kakve sve izazove je moguće naići. Evo što kaže Nataša o tome kako izgledaju njihova snimanja:

"Nikol, moja glavna ambasadorica uživa u ulozi modela, no moram priznati da su ipak snimanja ponekad i vrlo stresna. Osim što moram osmisliti sve modele i pripremiti detalje za snimanje, pronaći najbolje mjesto za snimanje, treba naravno pripremiti i Nikol a to je uvijek do samog snimanja i na samom snimanju vrlo neizvjesno koliko će nam fotografija uspjeti i hoćemo li imati dovoljno materijala.
Nikol je ipak samo beba i mala djevojčica i koliko god uživa u novim iskustvima i u novoj okolini, tako joj i vrlo brzo prestane biti zanimljivo i ponekad postane nervozna.
Naravno moramo si dati vremena i napraviti pauze i pokušati je što bolje animirati kako bi fotografije uspjele što bolje, a to zaista nije lako.
Na zadnjem božićnom snimanju sam sjećam se, komentirala da bismo trebali imati još jednu osobu koja bi snimala kako naše snimanje zapravo izgleda jer ima i smijeha i suza i svega, a na kraju sve ispadne spontano toliko lijepo i slatko da nitko ni ne može zamisliti što je sve bilo."
S obzirom da imaju puno proizvoda u ponudi, zanimalo me koji je proizvod najtraženiji, koji je najprodavaniji odnosno koji pobuđuje najveći interes od strane kupaca te kakve su njihove povratne informacije i reakcije kad im stignu ovako lijepo zapakirani paketići na kućnu adresu. Jedno je sigurno a to je da Luxury Baby Fashion uljepšava brojne obiteljske trenutke, dječja odrastanja i bude dijelom predivnih uspomena.

"Moj omiljeni proizvod je moj Baby nest i moj veliki ponos! Koristeći svoj vlastiti Baby nest sa Nikol kada je bila bebica, uživala sam ne samo u dizajnu jer je divan, vec sam tada otkrila koliko je funkcionalan i praktičan za korištenje i ne bih mogla zamisliti kako bih da ga nisam imala! Osim što je Nikol spavala u baby gnijezdu položenom u krevetić, preko dana je bio položen u dnevnom boravku na garnituri da mi bude na oku i da joj bude ugodno, a preko noći prve mjesece je Baby gnijezdo bilo na krevetu između nas roditelja, kako se ne bih trebala dizati zbog dojenja, jer mi je ovako bila jako blizu i nismo se trebali bojati zaspati kraj svoje tek rođene bebice, jer je bila s nama u krevetu, a opet zaštićena u svom prostoru - svom Baby gnijezdu.
Također bih naše baby gnijezdo uvijek ponjela kada smo išli na neko putovanje ili vikend.

Moj najprodavaniji proizvod je upravo Baby gnijezdo, a nakon njega personalizirana jastučnica i personalizirani baby bodiji.
Povratne informacije klijenata kada prime svoj paketić su toliko pozitivne, pune pohvala i tako divnih riječi da se puno puta toliko raznježim i da jednom riječju mogu reći da jednostavno obožavam svoj posao!!!
Divno je biti dio nečijeg odrastanja, nečijih uspomena i nečijeg djetinjstva!"Proizvodi su im posebni i zbog mogućnosti personalizacije a kao najpopularnije personalizirane proizvode ističu personaliziranu jastučnicu, personalizirane baby bodije i personaliziranu posteljinu. Klijenti pak se najčešće odlučuju za cijeli set za novorođenče koji uključuje Baby gnijezdo, personaliziranu jastučnicu, posteljinu s volanima, baby bodi, accessories i luxury dudu. Na taj način svi proizvodi zajedno čine zaista lijep personalizirani poklon koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Osim našeg popularnog seta za novorođenče koji mame najčešće naručuju za svoju princezu ili princa, naši su proizvodi također savršen poklon za rođenje pa osim što možete naručiti cijeli set, klijenti za poklon najčešće naručuju i personaliziranu jastučnicu i personaliziran baby bodi i naš neizostavan accessories trakice za princeze i luxury dudu.

Naši proizvodi uključuju i proizvode za poseban i glamurozan princezin dan poput krštenja i prvih rođendana. Za krštenje su vrlo popularne naše haljinice s dodatkom čipke i tila uz koje šaljemo na poklon pasend trakicu.

Za prvi rođendan su popularni baby bodiji sa zlatnim printom “1st Birthday Princess” u kompletu sa suknjicom od tila i trakicom."

Nataša, osim što je poduzetnica, kao što smo već spomenuli, je i majka dvoje predivne djece. Zato sam, kao novopečena mama, iskoristila priliku pa sam s Natašom popričala malo i o temi majčinstva. Kroz svu komunikaciju oko ove suradnje sam shvatila da smo dosta slične po razmišljanjima kad je majčinstvo u pitanju a evo što nam je ispričala o tome kako se snašla u toj novoj ulozi te što za nju znači biti mama.

"Majka sam dvoje predivne dječice i vrlo sam sretna i ponosna što ih imam! Oni su moje najveće blago i moje sve! Oduvijek sam sanjala o majčinstvu i jako sam željela i svoje prvo i drugo dijete i sretna sam što imam i dječaka i djevojčicu. Obje trudnoće su bile malo rizične pa sam morala jedan dio trudnoće i mirovati i smanjiti tempo i to mi je moram priznati najteže palo. Inače sam radoholičar i ne znam što znači “odmarati” jer ja uvijek moram nešto raditi :)))"Kao majka i poduzetnica, rekla bih da je Nataša žena majka kraljica i očiti primjer toga da se zaista sve može kad se to dovoljno želi. Naravno, puno je truda uloženo u cijelu priču no zato je zadovoljstvo zbog uspjeha još veće. Evo kako izgleda jedan njezin dan i kako usklađuje privatan i poslovni život. Jedno je sigurno, započeti dan sa svojom dječicom je nešto najljepše i oni su na prvom mjestu.

"Svaki moj dan počinje svakodnevnim ritualom s djecom - buđenje, maženje, spremanje za vrtić koje je svako jutro vrlo veselo i uzbudljivo. Nakon toga počinje moj radni dan. S obzirom na mnogobrojne narudžbe i upite, svaki dan treba biti jako dobro isplaniran kako bih uspjela odraditi sav posao i uskladiti sve ostale zadatke koje ima svaka žena i majka.
Moram priznati da sam oduvijek vrlo organizirana osoba i to je svakako moja najvažnija osobina zbog koje sve funkcionira - posao i obitelj. Moj posao iziskuje veliku posvećenost, kreativnost i upornost koje kod mene ne manjka jer jako volim ovo što radim.
Naravno da nije uvijek sve lako i da ima dana kada radim čitav dan i do kasno u noć, no sljedeći dan me čekaju novi izazovi i novi zadaci kojima se opet vrlo rado i puna volje i želje prepuštam.
Trudim se što je moguće više kvalitetnog vremena posvetiti djeci, jer oni su mi uvijek na prvom mjestu, no s obzirom da moj posao iziskuje također jako veliku posvećenost, potrebna mi je i pomoć i onda naravno moja obitelj uskače."Rad od kuće ima svojih prednosti i nedostataka no kako kaže Nataša, sve je moguće uz dobru organizaciju i kad imate dobru poslovnu ideju. Evo što je savjetovala mamama koje bi također htjele zakoračiti u poduzetničke vode jer svi znamo da uz djecu nije lako. No, definitivno se može, uvijek ima načina.

"Posao radim od kuće tj. veći dio posla. Najvažnija je dobra organizacija, ideja, volja i upornost bez granica! Svaka žena koja ima ideju za neki posao i spremna je sa puno truda i upornosti pokušati, može i uspjeti! Naravno da uvijek postoji i rizik, no ne možemo znati ako ne pokušamo! I ja sam imala samo ideju, dobro sam je razradila, isplanirala i sa puno želje za uspjehom, sa puno ljubavi i truda svakim danom sve više, moram priznati da sam uspjela i ponosna sam! Kada sam objavila prve tri fotografije na svojoj stranici, nisam mogla ni sanjati da ću postići sve ovo i da ću imati toliko puno pratitelja, klijenata i narudžbi. Imala sam samo dobru ideju i bila sam uporna i radila sam bez prestanka i postigla nešto što sam u početku mislila da mogu samo maštati o tome.
Ništa nije nemoguće, samo treba biti uporan :)."

U pripremi je i nova kolekcija i kampanja za proljeće/ljeto 2018. Kolekcija odiše romantikom, pastelnim bojama, cvijetnim uzorcima i čipkom. Pripremaju najtrendy modele i boje haljina za mame i kćeri.Vjerujem da su vas, baš kao i mene, priča i fotografije osvojili i da ćete pronaći nešto za sebe i svoju dječicu na njihovim stranicama. Ili ako ništa drugo, imate puno lijepih ideja što pokloniti nekoj svojoj poznanici, budućoj mami. Luxury Baby Fashion proizvode možete naručiti na službenoj Facebook i Instagram stranici a linkove donosim u nastavku. Ono što nam još pripremaju jest i web shop koji je u izradi tako da ćete uskoro moći naručivati i putem njega no o tome više kad web shop bude pokrenut. Za sad su tu Facebook i Instagram pa budite slobodni zaviriti i javiti se dragoj Nataši ako vas bilo što zanima. Ona je zaista draga i sve će vam rado objasniti te se sve možete dogovoriti na obostrano zadovoljstvo.Od 20.04.-22.04.2018. biti će i na najvećem sajmu u Hrvatskoj, Sajmu beba, mama i trudnica u WestGateu. Na sajmu će po prvi puta predstaviti svoj brend i svi njihovi klijenti moći će po prvi puta uživo vidjeti sve njihove proizvode i kupiti ih po promotivnim cijenama koje će biti dostupne isključivo u dane sajma. Jako su ponosni što će predstaviti i promovirati svoj brend te ovim putem pozivaju sve vas drage mame i princeze da ih posjetite, jer pripremaju puno iznenađenja!!!
Fotografije su vlasništvo Luxury Baby Fashion brenda
 

0 komentara :